Hírlevél a Sudden Death-től

SD Viktor sorait olvashatjátok:

,,Hosszabb szünet után életjelet adunk magunkról. Sosem álltunk le igazán, amíg a másik csapat (Aetherius Obscuritas) fellépéseire készültünk, addig is együtt voltunk, hiszen a tagság ugyanaz. A koncertek meggyérülésének az oka egyrészt az, hogy mi soha nem nyaltunk be senkinek, nincsenek jó kapcsolataink sem, és másokkal ellentétben, mi elvből nem játszunk ráfizetéses, „fizetéses” bulikon.

Nekünk a zenélés egy szerelem, az életünk része. A zene szeretete, a közös élmények és a barátság az, ami ezt a csapatot mindig is összetartotta. És itt meg is említem az „eltűnésünk” másik okát: sajnos személyes problémák miatt meg kellett válnunk egyik gitárosunktól
(korábban basszus), Norbitól. Jelenleg négyen húzzuk a keményzene nehéz vasszekerét, és reméljük, hogy találunk egy kiváló szólógitárost, aki beleillik a csapatba. Ha úgy érzed, hogy Te vagy az, írj az info (kukac) arkhorrl.hu címre!
Tavasztól újra koncertezünk, és alig várjuk, hogy újra eljátsszuk a dalokat annak a szűk rétegnek, akik ezt a zenét a magukénak érzik, és akik már hosszú évek óta kitartanak mellettünk. A koncertdátumokat a honlapon találjátok majd! Hamarosan talákozunk!”