Denial of God LP-n és CD-n

Stygian Shadows újdonságok:

Az 1991-ben alakult, horror/black metalt játszó, dániai Denial Of God zenekar a 2006-os kiadású The horrors of Satan című debütáló albuma óta csupán néhány önálló illetve split kislemezzel igyekezett fenntartani maga körül az érdeklődést, de a böjtnek ezennel vége, ugyanis június hónapban végre egy hosszabb lélegzetű anyaggal jelentkeztek. A The red terror címet viselő 12” LP anyagra a korábban a Pagan Altar együttessel tervezett splitre szánt The red terror című, epikus hosszúságú, bő 12 perces dal mellett a 2009-es kiadású Advance demo 2009 című, 30 példányra korlátozott kazetta számai is felkerültek, így a teljes játékidő közelíti a 42 percet. Az egyelőre csak vinilen beszerezhető anyag kizárólagos hazai terjesztője a Stygian Shadows disztró. A szokványos fekete vinil mellett korlátozott példányszámú vörös/átlátszó vinilen (mindkét verzió kapható lesz!) is megjelent korong várható beérkezése július vége.
További jó hír, hogy a Stygian Shadows megegyezett a kiadványt gondozó Horror Records főnökével (maga Azter, a banda alapító gitárosa), a dalok CD-n történő megjelentetéséről! Az 500 példányra korlátozott kiadvány várható megjelenése augusztus-szeptember körül várható, a tervek szerint az első 55 példány (ezen verzió tartalmával kapcsolatos részletek még tisztázásra várnak) speciális csomagolásban, temérdek kiegészítővel lát majd napvilágot.
A kiadvánnyal illetve a disztróval (kizárólag minőségi kiadványok) kapcsolatosan érdeklődni itt lehet: stygian (kukac) t-online (pont) hu

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.