Gotthard – bemutatták az új énekest

A svájci hard rocker Gotthard végre megtalálta és bemutatja új frontemberét, aki a csapat tavaly októberben tragikus balesetben elhunyt énekesének, Steve Lee-nek helyére áll. Az új torok tehát az 1971-es svájci születésű Nic Maeder, aki Ausztrália és Svájc között „ingázva” nőtt fel adja hírül a csapat.

Leo Leoni gitáros szerint: „Nic nem csak hatalmas hang és fantasztikus zenész (gitáros, zongorista is – a szerk.) , de emberileg is nagyszerű és illik közénk. Végül újra indul a rock.”

A Remeber Its Me c. dalt már Nic-kel láthatjátok, hallhatjátok:

http://www.youtube.com/watch?v=YeN6R8shPjE&




Gotthard – bemutatták az új énekest (1 komment)

  • pistike66 pistike66 szerint:

    Biztos én vagyok maradi, ósdi felfogású meg mittudomén mi de ilyen esetben biztosan nem folytatnám tovább a zenekaromat a régi néven… Az más ha valaki kilép, de ha meghal az az énekes, aki ráadásul alapító tag volt, szerintem már semmi nem ugyanaz, kivéve persze ha nagyon rossz viszony volt a tagok között, de akkor meg nem hiszem, hogy 20 éve együtt zenéltek volna… Szóval nem tudom.

    A Gotthard azon kevés hard rock bandák közé tartozik, akiket mindig is nagyon szerettem, de a továbbiakra nem hiszem, hogy kíváncsi leszek.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.