Nubivagant – Az örök éjszaka lendülete

2020-as Roaring Eye címet viselő, remekül sikerült bemutatkozó albuma után a nyár közepén második lemezével tét vissza az olasz underground mélyéről feltörő Nubivagant. Az egyszemélyes black metal projekt mögött a Chaos Invocation, a Darvaza, valamint a Fides Inversa soraiból jól ismert Omega (Gionata Potenti) áll. Multi-instumentalistánk sötét, hipnotikus albuma június 21-én, az Amor Fati kiadásában fog megjelenni The Wheel And The Universe címmel, amiről Into Eternal Night dalát osztotta meg velünk.

Az Into Eternal Night az örök éjszaka lendületét adja. A tudatalatti néha ijesztő sötét álmokat és látomásokat szül. Ez a dal akkor született, amikor az éjszakai égboltról, a fekete lyukakról és a végtelennek tűnő sötétségről álmodtam.”  – modta daláról Omega, majd így folytatta:

A The Wheel And The Universe témáiban a fekete űr jelenik meg. Ez az új album minden bizonnyal lassabb, kevésbé agresszív és hangulatosabb, mint a Roaring Eye, de ugyanabból a gyökerekből fakad… magunkban figyelve az ismeretlenben.”

Korábban közzétett Clothed With The Sun című dalát itt hallgathatjátok meg.

Piratefest Budapest
július 03.