Pair o’ Dice – Alternatív útvonal a decemberi lemezig

Alternatív útvonal címmel mutatta be új videóját a modern alter-metal vonalán mozgó soproni Pair o’ Dice zenekar. A videó decemberben megjelenő második nagylemezük újabb előfutára.

Már az előző klipmegjelenésünk (Éjjeli járat) alkalmával is sejteni lehetett, hogy a zenekarban stílusbeli változások történtek. Úgy érezzük, hogy e tekintetben mostanra éri el végleges formáját a zenekar, hiszen mindannyiunk ízlése ezen irányba formálódott az évek alatt és így változott a zenekar játéka is. Lassan aktuális lesz a kérdés: “Ti ilyen hörgős metált játszotok?

Az egész lemezzel, aminek ez a dal is előfutára, szeretnénk a mai emberek életét leginkább befolyásoló témákkal foglalkozni, véleményünket kifejteni. Most megjelenő dalunk már a címével elárulja, hogy mi vele a célunk. Egy alternatív útvonal lehetőségét felvázolni, hogy az életben semmi sem olyan fontos, mint hogy igazán megéljük anélkül, hogy olyan dolgoknak szentelnénk, amit legbelül nem érzünk magunkénak, hiszen mikor erre az útra tereltek bennünket, még választásunk sem volt.”

Fentebb említett Éjjeli járat daluk szöveges videóját itt láthatjátok.

szeptember 25.,
október 01.,