Rotting Christ – Like Father, Like Son – klippremier

Pro Xristou címmel május 24-én jelenik meg a Rotting Christ új albuma. Az idén 35. születésnapját ünneplő görög melo-back, extrém metal legenda a Season of Mist gondozásában adja ki 14. stúdióalbumát, amire 12 vadonatúj himnuszuk kerül fel. Ezek közül elsőként Like Father, Like Son daluk klippremiere nézhető meg.

Kedves fivéreim és nővéreim!

Itt van hamarosan megjelenő Pro Xristou albumunk leső videoklipje. A dalt egy apa és fia közötti erős kapcsolat ihlette. A Like Father, Like Son ízelítőt ad az új albumunk mögött rejlő epikus hangzásból. Köszönjük a figyelmet! Reméljük, hogy élvezni fogjátok ezt a videót, hiszen még sok más is fog érkezni!

Kedves testvéreink!

Büszkén jelenthetjük be 14. stúdióalbumunk a PRO XRISTOY (amely címek’ azt jelenti, hogy Krisztus előtt) megjelenését. Albumunk 10 vadonatúj dallal, melyek hangulatosabbak és melodikusabbak, mint valaha a Season of Mist kiadásában érkezik idén májusban! Ezt az albumot az ősi pogány bölcsesség hatalma ihlette. Tisztelgés azoknak, akik ellenálltak a kereszténység eljövetelének, ami lerombolta az ókori világ összes értékét, hagyományát és tudását.

Rotting Christ – Pro Xristou

(Season of Mist)

1. Προ Χριστού

2. The Apostate

3. Like father, like son

4. The sixth day

5. La letra del Diavolo

6. The farewell

7. Pix Lax Dax

8. Pretty world, pretty dies

9. ᛦᚵᛑᚱᛆᛋᛁᛚ

10-Saoirse

Lowland Fest 2024 Lowland Fest 2024
június 25.
Tom Morello Tom Morello
június 30.
Toxic Weekend 2024 Toxic Weekend 2024
július 03.