Saxon – Feldolgozáslemezt adnak ki, íme a részletek

A brit heavy metal legenda, a Saxon pár hete jelentette be, hogy egy feldolgozáslemezt adnak ki. 11 dalos Inspirations című lemezük március 19-én fog megjelenni, melyen olyan hozzájuk hasonló legendás csapatok egy-egy dalát dolgozták fel, mint a Led Zeppelin, Black Sabbath, Motörhead, AC/DC , Toto, Jimi Hendrix, stb. Lemezükről az alábbiakban egy Deep Purple klasszikus és a korábban már bemutatott Rolling Stones feldolgozásuk videóit nézhetitek meg.

A Speed King nélkül nem született volna meg a Motorcycle Man sem. Szeretem a nóta energiáját, attitűdjét, a húzós tempóját, nem is beszélve azokról a klasszikus sikolyokról! Korábban sosem énekeltem ezt a számot, de nagyon élveztem a felvételeket!” – mondta Biff Byford énekes.

A Rolling Stones daláról pedig így beszélt: “Azóta szeretem a Rolling Stones-t, hogy először hallottam, láttam őket. A Beatles-t is szerettem, de a Stones jobban elkapta a lázadó oldalamat. Ott volt az ikonikus megjelenésük, megannyi óriási nótájuk, és a hozzáállásuk a zenéhez is nagyon bejött!

Saxon – Inspirations
(Silver Lining Music)

1. Paint It Black (THE ROLLING STONES)
2. Immigrant Song (LED ZEPPELIN)
3. Paperback Writer (THE BEATLES)
4. Evil Woman (BLACK SABBATH)
5. Stone Free (JIMI HENDRIX)
6. Bomber (MOTÖRHEAD)
7. Speed King (DEEP PURPLE)
8. The Rocker (THIN LIZZY)
9. Hold The Line (TOTO)
10. Problem Child (AC/DC)
11. See My Friends (THE KINKS)

Eat Thrash Tour 2023 Eat Thrash Tour 2023
szeptember 22.
She Wants Revenge She Wants Revenge
szeptember 24.