Scour – Megjelent az új EP-jük

Black címmel megjelent és végig is hallgatható a Phil Anselmo vezette Scour új hat dalos EP-je. A 2015 óta létező az extrém metal szupergroupban Anselmo mellet olyan jól ismert zenészek találhatóak, mint John Jarvis (Agoraphobic Nosebleed), Derek Engemann (Philip H. Anselmo & The Illegals), Mark Kloeppel (Misery Index), és Adam Jarvis (Pig Destroyer, Lock Up). Az EP-ről máris itt van Doom daluk hivatalos videója, melyben a színész Jason Momoa hörög, Erik Rutan (Hate Eternal) pedig vendégként szólózik.

A legújabb SCOUR a legjobb SCOUR! Ez az eddigi leghevesebb és legodab.szósabb anyagunk. Az EP-trilógián befejezéseként a The Black EP egy érettebb zenei megközelítést hoz, és kiadja magából a teljes könyörtelen brutalitást. Igazán különleges gyöngyszemek kerültek fel rá, melyeket az embereknek hallaniuk kell.” – mondta Anselmo az EP-vel kapcsolatban.

Scour – Megjelent az új EP-jük: 2 komment

  • Necron Necron szerint:

    Ez a Moma, nem az Aquamenes csóka? Ha igen, akkor hogy került ide :-D)?

    Hiába a nagy nevek, az eredmény, szerintem, totál átlagos. Számtalan kis “zug” zenekar van, aki ezerszer ütősebb anyaggal áll elő. Inkább, a gitároknak (amiket egyetlen értékelhető dolognak tartottam a számban) csinálták ezt a reklámot.

    • Armand Armand szerint:

      Nagy névvel sok mindent el lehet adni! Ez bevált séma. És, hogy hogyan jöttek össze: Gondolom valami hétvégi eresztyén partyn, ahol gyógyfüveket szívtak az asztmájukra.

március 11.,
március 20.,
április 03.,