Seven Hours After Violet – Ismerd meg a SOAD basszusgitárosának új csapatát

A System of a Down basszusgitárosának Shavo Odadjiannak zenekara, a Seven Hours After Violet kiadta az első kislemezes dalát. Paradise című daluk videót is kapott, amiről Shavo így beszélt:

Több mint 30 éve zenélek, de most valami rendkívül súlyos, de dallamos dolgot akartam csinálni, és visszatérni a gyökereimhez. Eddig a zenekarig minden mellékprojektem a kemény zene falain kívül helyezkedett el. Távol tartottam magam minden hasonszőrű zenétől, hiszen a System Of A Down is kemény. De amint elkezdtem a Seven Hours After Violeten dolgozni, azonnal el kellett engednem mindezt. Azt mondtam, ‘hallgatnom kell a megérzéseimre, és azt csinálnom, amiben a legjobb vagyok’. A karrierem során először mondtam azt, hogy ’amíg szeretem, addig magasról teszek rá, hogy mások mit gondolnak’, és ez rendkívül fölszabadító érzés volt. Ennek az eredménye a Seven Hours After Violet. Ez a kedvencem a System óta, és alig várom, hogy a világon mindenki hallgassa.

A Paradise klipje egy kicsit kábult, egy kicsit pszichedelikus, egy kicsit sötét és gyönyörű egyszerre. Zenekari tagonként mindössze két felvételt készítettünk, de e korlátozások ellenére azt hiszem, egy nagyon klassz videót sikerült összehoznunk.

A Seven Hours After Violet-ben Shavo Odadjian mellett Left To Suffer frontembere Taylor Barber énekel, Michael „Morgothbeatz” Montoya (Winds Of Plague) gitározik, Alejandro Aranda énekel és gitározik, Josh Johnson (Winds Of Plague) dobol.

The Dwarves The Dwarves
július 24.
Baroness Baroness
július 29.
FEZEN Fesztivál 2024 FEZEN Fesztivál 2024
július 30.