Seven Spires – Gods Of Debauchery – új videó

Szeptember 10-én Gods Of Debauchery címmel érkezik a a bostoni modern melodic metalos Seven Spires  harmadik albuma. A lemez harmadik előzeteseként címadó daluk hivatalos videóját nézhetitek meg.

A Gods Of Debauchery azért lett a címadó szám, mert tökéletes előkészítése a történetnek és mindent elárul főhősünk gondolkodásmódjáról is: egy utálattal átszőtt gúnyolódás arról, hogy kik is voltak ők az előző két albumunk, a Solveig és Emerald Seas eseményei során. Mindent megkaptak, amit akartak, de az emberségük árán. Már nem volt mód a visszalépésre, nem volt második esély, nem volt lehetséges önmaguk megváltása.

Ami az új lemezanyagot illeti, rengeteg hatás érkezett a videojátékokból, filmekből és tévés filmzenékből, például Skyrim, Gyűrűk Ura, Star Wars, Lucifer, a Karib-tenger kalózai, a Marvel filmek és még sok más, valamint ott van benne a Kamelot, Dimmu Borgir, Fleshgod Apocalypse vagy éppen a késő romantikus klasszikus zene hatása is. Fontos, hogy hűek maradjunk önmagunkhoz, de közben folyamatosan feszegettük is a saját zeneiségünk határait.

Seven Spires – Gods Of Debauchery

(Frontiers)

1. Wanderer’s Prayer
2. Gods Of Debauchery
3. The Cursed Muse
4. Ghost Of Yesterday
5. Lightbringer
6. Echoes Of Eternity
7. Shadow On An Endless Sea
8. Dare To Live
9. In Sickness, In Health
10. This God Is Dead
11. Oceans Of Time
12. The Unforgotten Name
13. Gods Amongst Men
14. Dreamchaser
15. Through Lifetimes
16. Fall With Me

szeptember 24.,
szeptember 24.,
szeptember 24.,
szeptember 25.,