Silent Skies – Taper – klippremier

Elkészült második albumával a Tom S. Englund énekes (Evergrey, Redemption) és Vikram Shankar  billentyűs (Redemption) által működtetett svéd melankolikus projekt a Silent Skies. 10 dalos új lemezük Nectar címmel, 2022. február 4-én fog megjelenni a Napalm Records kiadásában.

A Nectar dalai mindazt a fejlődést és tudás-szerzést reprezentálják, melyek életünk és karrierünk során mindeddig végbe ment. Ugyanakkor egy meglehetősen személyes hangvételű, kissé futurisztikus, de igencsak organikus és jól átgondolt albumra kell számítanotok. Ez az album minket mutat be; úgy, ahogy vagyunk. Ennek megfelelően nagyon sokat jelentenek számunkra ezek a dalok, és alig várjuk már, hogy Ti is átélhessétek az általuk nyújtott élményt!” – írták közleményükben.

Gyertek, lépjetek be velünk a Nectar univerzumába a Taper című számmal. Ebben az univerzumban egy különleges kalandot élhettek át, téren és időn keresztül. Egyébként ez az egyik kedvenc dalunk az albumról. Vesszetek hát el Ti is bátran a Nectar első ízelítőjében!