Slowmesh – Madness In July – lemezelőzetes videó

Áprilisban érkezik a fővárosi southern rocker Slowmesh új nagylemeze. A stílszerűen csak III címre keresztelt album első dalaként a Madness In July videója ismerhető meg.

A zenekar énekese, Szabó Dávid mesélt az új lemez megszületéséről, és a stúdiózásról:

Nagyon jó érzés a harmadik lemezünket késznek tudni! Nagy menet volt! Amennyire pozitív időszak előzte meg a második albumunkat (10 állomásos európai turné a Zoli Banddel, fellépés a Black Stone Cherry előtt, illetve a Halestorm előtt a Budapest Parkban, hogy csak a nagyobb eseményeket említsem), annyira másképp indultak a harmadik lemez munkálatai. A pandémiával az egész világ kifordult az addigi helyéből, de egy valamiben mindvégig biztosak voltunk: van még mondanivalónk!

Ahogy a korábbi anyagoknál is, a legelső dalíró szeánszokat most is Gárdonyban ejtettük meg Tonyáék víkendházában. Amikor már valahogy álltak a dalok, éreztük, hogy szükségünk van ‘külső fül’-re – producernek ezúttal Takács Zoltán ‘Jappán’-t kértük fel, aki rengeteg jó ötlettel rukkolt elő, és sokszor átsegített minket a holtponton. A lemez felvételeit megelőzően egy tagcsere is lezajlott. Dénes távozása után, a basszusgitárosi poszton Paczári Viktor csatlakozott hozzánk. A stúdiózást már vele kezdtük meg 2022 nyarán a SounDay stúdióban. A dalok végleges formájukat a már bevált Standing Waves stúdióban nyerték el, Sohajda Péter kezei közt. Az első két lemezünket is ő keverte, jól ismer minket, tudja, mit szeretnénk hallani.

IMRE FIA IMRE X SOLKYM IMRE FIA IMRE X SOLKYM
március 24.
Riverside Metal Fest Riverside Metal Fest
március 24.