Suffocation – Megjelent az új lemezük

Hymns From The Apocrypha címmel adta ki új nagylemezét a New York-i death metal legenda, a Suffocation. A lemezről Derek Boyer, a banda basszusgitárosa a következőket mondta:

Ez a lemez felvonultatja azokat a brutális, technikás, kaotikus fordulatokat, amelyeket mindenki elvárhat a Suffocationtől. Plusz olyan új elemeket is, amelyek kevésbé megszokottak tőlünk. Ez a második közös munkánk Christian Donaldsonnal, aki egyébként a Live In North America keverését és maszterelését is végezte, és ezen a lemezen is abszolút kitett magáért! Alig várjuk, hogy színpadra állhassunk ezekkel a dalokkal, és szétzúzzunk mindent, ami csak az utunkba kerül!

Lemezük Delusions of Mortality című dalára egy 3D-s szöveges videó is készült. A dalról Ricky Myers énekes az alábbiakat osztotta meg:

A Delusions of Mortality azokról a dimenziós lényekről szól, akik olyan ősi írásokat hagytak ránk, amelyekben le van írva a valódi eredetünk, a rendeltetésünk és az emberiség teremtésének a miértje. Olyan tudást tárnak fel, amely az ember számára túl sok, hogy megértse, ugyanakkor lehetővé teszi az emberiség számára, hogy fellebbentse a fátylat és meglássa az igazságot. Hiszen a létezésünk nem más, mint szemfényvesztés.”

A Suffocation 2024. február 5-én a Dürer Kertben, a Sanguisugabogg, az Enterprise Earth és az Organectomy társaságában élőben is bemutatja új lemezének dalait, amit az alábbiakban hallgathattok végig.

The Dwarves The Dwarves
július 24.
Baroness Baroness
július 29.
FEZEN Fesztivál 2024 FEZEN Fesztivál 2024
július 30.