Sun Of The Sleepless / Cavernous Gate – közös split

Közös split-lemezt ad kis az ambient black metalos Sun Of The Sleepless és a hasonszőrű Cavernous Gate. A két egyszemélyes formációtól máris itt van egy-egy dal.

Nagyon büszkén mutatom be ezt az új dalt, mert annyira sokat jelent számomra. Annak a romantikus ideálnak a kifejezése, amit már jó 25 éve követek a művészetemben. Benne van a vágyakozás egy értelemmel és nagyszerű dolgokkal teli világ után. Egy himnusz az éjszakai természethez, a magányhoz, a végtelenhez, az elme szabadságának megnyugtató otthonához. A szöveg nagyrészt egy Hermann Hesse versen alapul, amely már hosszú ideje velem van, és most végre meg is jelent ebben a dalban.” – mondja a Sun Of The Sleepless működtetője, Ulf Theodor Schwadorf, aki az Empyrium, a The Vision Bleak, valamint az Ewigheim éléről is ismert.

Sun Of The Sleepless / Cavernous Gate

(Prophecy)

1. Sun Of The Sleepless – Wovon Wölfe träumen
2. Sun Of The Sleepless – The Lure Of Nyght
3. Sun Of The Sleepless – Fall Of The Lonesome
4. Sun Of The Sleepless – To the Moon On Summer Eves
5. Sun Of The Sleepless- Kristall
6. Cavernous Gate – Seclusion
7. Cavernous Gate – Those Who Walk The Fog
8. Cavernous Gate – Amongst Decayed Grass
9. Cavernous Gate – A Pale Shimmer In The Dark

Sun Of The Sleepless / Cavernous Gate – közös split: 1 komment

  • Necron Necron szerint:

    Bizony, ez az a Black Metal, ami a szívemhez szól. Nagyon jó kis dal. Nincs túlbonyolítva, de önmagában tökélesen visszaadja a komor természet romantikus hangulatát. Szinte, az ember kívánja, hogy feldobja a lejátszóba, és barangoljon egyet a késő őszi, vagy téli erdőbe. Ez az az érzés, amit szeretek visszakapni az ilyen fajta BM zenéktől. Sajnálom, hogy a „másik” (még a nevét sem jegyeztem meg) zenekar, teljesen semmitmondó és unalmas, legalább is az eddig közzétett dal alapján ezt tudom állítani.

augusztus 16.,
augusztus 26.,