The Bleeding – leereszkedés a pokolba

Pénteken (október 18.) Morbid Prophecy címmel szabadul a világra  a brit extrém metalos The Bleeding új nagylemeze, amiről most az album címadó dala hallgatható meg.

A banda szólógitárosa, Tasos a következőket mondta a lemezről: “A Morbid Prophecy egy aurális leereszkedés a pokolba, ami bemutatja az emberiség pusztulásának folyamatát. A kétségbeesés, a pusztítás és a halál témája visszhangzik végig ezen az albumon. Az ember belép az űrbe és megadja magát az őt kísértő horrornak. Majd szétrombolt elméjével visszatér, hogy fájdalmat és szenvedést szabadítson a hitetlenekre.

Zenei tekintetben a Morbid Prophecy új sztenderdeket állít a banda elé, gyorsaság, kivitelezés és brutalitást tekintetében. A dalszerzői munkák rendkívül hosszú ideig tartottak, pedig könyörtelenül büntettük magunkat közben, hogy egy minden tekintetben gyilkos, súlyos és erős albumot tegyünk le arra az asztalra, amit a Rites of Absolution alapozott meg. Érzésünk szerint sikeresen elértük, amit akartunk – totális mértékben valóra váltak az elképzeléseink.”

augusztus 16.,
augusztus 26.,