The Devil’s Trade – Season of Mist szerződés, az idén új lemez

A Makó Dávid (Haw, Stereochrist) akusztikus folk/blues szólóprojektjeként működő The Devil’s Trade a mai naptól az underground metal egyik legnevesebb kiadójához, a Season of Mist-hez szerződött, mely értelmében idén új lemezzel jelentkezik.

Az eddig a hazai és az európai underground színtéren eltöltött tizenhat évem során a Season of Mist szellemisége mindig is mérték- és irányadó volt számomra. Előadóként nem hiszem, hogy lenne bármely más olyan nagy lemezkiadó, amely náluk jobban képviselné a művészi elképzeléseimet – elmondhatatlanul megtisztelő és rendkívül hálás vagyok, hogy a csapat tagja lehetek, azon előadók mellett, akiket igazán nagyra tartok.” – meséli Dávid a szerződtetés hátteréről.

Makó januárban az első magyar fellépő volt, aki három koncertet is adott a hivatalos program részeként az  európai zeneipar egyik legkomolyabb eseményén, a hollandiai Eurosonic  Noorderslag showcase fesztiválon. A következő időszak sem lesz unalmas számára: márciusban a Tallin Music Week-en játszik, majd áprilisban a brit Darkher és a svéd Forndom társaságában egy 11 állomásos Európa-turnéra indul.  Budapesten április 11-én az Instantban kapható el ez a kivételes, hármas együttállás. A turné méltó zárásaként pedig április végén az ikonikus  Roadburn Fesztiválon lép fel.

A The Call of the Iron Peak című új lemez várhatóan 2020 második felében fog megjelenni.

Roading 2020s Tour
június 27.
Piratefest Budapest
július 03.