Theatre Of Tragedy – Bónuszokkal megpakoltan újra megjelenik az első lemezük

Idén 25 éve, hogy megjelent a romantikus gothic metal vonalas Theatre Of Tragedy első albuma. Ez alkalomból a Cosmic Key Creations kiadó bónuszokkal megpakoltan újra kiadja a csapat lemezét dupla bakelit lemezen.

Kiadónk büszkén jelenti be a gótikus doom metalista pionírok, a Theatre Of Tragedy zenekar klasszikus és kultikus debütáló albumának 25. évfordulós, dupla / deluxe újrakiadását! Ez a kiadvány 180 grammos gatefold bakeliten lát napvilágot, különféle színekben és változatokban, egy 8 felé nyitható, LP-méretű, újrahasznosított papírra nyomott szövegkönyvvel kiegészítve, melyben a hangmérnök Dan Swanö (Edge Of Sanity, Nightingale) és mások megjegyezései olvashatók; korábban közzé nem tett képek láthatók; valamint – a dalszövegek mellett – egy hosszas interjú olvasható a banda tagjaival. Megtalálható továbbá benne a Demo 1994 és a Promo Tape 1994’című kazetták borítói és dalszövegei is. Ez a kiadvány nem mellesleg 8 bónusz dallalt is tartalmas, ezek közül 4 mindeddig kiadatlan nóta! Ez tehát egy speciális és különleges, végtelenül időtálló album ultimate változata! A teljes hanganyagot Andy Horn maszterizálta bakelitre, még 2012-ben, a D-oldalt pedig Freek De Greef keverte újra, a 2020-as évben.”  – írja közleményében a Cosmic Key Creations.

A1 – A Hamlet For A Slothful Vassal
A2 – Cheerful Dirge
A3 – To These Words I Beheld No Tongue
A4 – …A Distance There Is…

B1 – Hollow-Hearted, Heart-Departed
B2 – Sweet Art Thou
B3 – Mïre
B4 – Dying – I Only Feel Apathy
B5 – Monotonë

Demo 1994
C1 – A Song By The Hearth?
C2 – A Hamlet For A Slothful Vassal
C3 – Dying – I Only Feel Apathy
C4 – Soliloquy

Promo 1994
D1 – Sweet Art Thou
D2 – To These Words I Beheld No Tongue
D3 – Lament Of The Perishing Roses
D4 – Hitherto one blossom withstands the ever-returning sleepines of the frost

A lemez speciális, bónusz dalokkal kibővített változatára itt lehet előrendelni. Az album pedig az alábbiakban hallgatható végig.

január 09.,
február 06.,