Theatre Of Tragedy – Bónuszokkal megpakoltan újra megjelenik az első lemezük

Idén 25 éve, hogy megjelent a romantikus gothic metal vonalas Theatre Of Tragedy első albuma. Ez alkalomból a Cosmic Key Creations kiadó bónuszokkal megpakoltan újra kiadja a csapat lemezét dupla bakelit lemezen.

Kiadónk büszkén jelenti be a gótikus doom metalista pionírok, a Theatre Of Tragedy zenekar klasszikus és kultikus debütáló albumának 25. évfordulós, dupla / deluxe újrakiadását! Ez a kiadvány 180 grammos gatefold bakeliten lát napvilágot, különféle színekben és változatokban, egy 8 felé nyitható, LP-méretű, újrahasznosított papírra nyomott szövegkönyvvel kiegészítve, melyben a hangmérnök Dan Swanö (Edge Of Sanity, Nightingale) és mások megjegyezései olvashatók; korábban közzé nem tett képek láthatók; valamint – a dalszövegek mellett – egy hosszas interjú olvasható a banda tagjaival. Megtalálható továbbá benne a Demo 1994 és a Promo Tape 1994’című kazetták borítói és dalszövegei is. Ez a kiadvány nem mellesleg 8 bónusz dallalt is tartalmas, ezek közül 4 mindeddig kiadatlan nóta! Ez tehát egy speciális és különleges, végtelenül időtálló album ultimate változata! A teljes hanganyagot Andy Horn maszterizálta bakelitre, még 2012-ben, a D-oldalt pedig Freek De Greef keverte újra, a 2020-as évben.”  – írja közleményében a Cosmic Key Creations.

A1 – A Hamlet For A Slothful Vassal
A2 – Cheerful Dirge
A3 – To These Words I Beheld No Tongue
A4 – …A Distance There Is…

B1 – Hollow-Hearted, Heart-Departed
B2 – Sweet Art Thou
B3 – Mïre
B4 – Dying – I Only Feel Apathy
B5 – Monotonë

Demo 1994
C1 – A Song By The Hearth?
C2 – A Hamlet For A Slothful Vassal
C3 – Dying – I Only Feel Apathy
C4 – Soliloquy

Promo 1994
D1 – Sweet Art Thou
D2 – To These Words I Beheld No Tongue
D3 – Lament Of The Perishing Roses
D4 – Hitherto one blossom withstands the ever-returning sleepines of the frost

A lemez speciális, bónusz dalokkal kibővített változatára itt lehet előrendelni. Az album pedig az alábbiakban hallgatható végig.

Lowland Fest 2024 Lowland Fest 2024
június 25.
Tom Morello Tom Morello
június 30.
Toxic Weekend 2024 Toxic Weekend 2024
július 03.
Richie Kotzen Richie Kotzen
július 03.