Todd La Torre – Jön a Queensryche énekesének első szólólemeze

Február 5-én adja ki első szólóalbumát a Queensryche énekese, Todd La Torre. A lemez a Rejoice In The Suffering címet viseli, amiről máris itt van a frissen megjelent Vanguards Of The Dawn Wall hivatalos videója.

A Vanguards Of The Dawn Wall egy fullos thrash téma! Egy gyors, tekerős nóta volt a cél, bele a közepébe, csak semmi cécó, intenzív riffekkel, szólókkal, dobolással és énekkel. Magát a nótát pár dokumentumfilm ihlette a bravúros sziklamászásról. Tehát eredetileg ez a témája, de valójában ott van benne mindenféle mászás szellemisége, egyben elismerése is ennek a különleges emberfajtának.” – mondja a dalról Todd La Torre, aki tavaly tavasszal kezdet neki szólólemeze munkáihoz régi barátjával, Craig Blackwell gitáros/billentyűssel.

13 dalos lemezének első dalelőzeteseként a Darkened Majesty-t mutatta be, amiről így beszélt:

A Darkened Majesty dal az utolsók között született meg a lemezhez. Miután az anyag java már megvolt, egy olyan számot akartunk még, amelyik azonnal egy gyorsabb tempóval indít. Két nap alatt meg is született a Darkened Majesty. Elsőként ezt mutatjuk be, mert felmutatja azt a változatosságot, az ének és a zene terén is, ami az albumot is jellemzi. Köszönet az érdeklődésért és a támogatásért, ami az első saját lemezemet övezi!

Todd La Torre – Rejoice In The Suffering

(Rat Pak Records)

1. Dogmata
2. Pretenders
3. Hellbound And Down
4. Darkened Majesty
5. Crossroads To Insanity
6. Critical Cynic
7. Rejoice In The Suffering
8. Vexed
9. Vanguards Of The Dawn Wall
10. Apology
11. Fractured
12. Set It Off
13. One By One