Tony Martin – As The World Burns – lemezelőzetes

Január 14-én jelenik meg a Black Sabbath egykori énekes, Tony Martin új szólóalbuma Thorns címmel. Lemezéről elsőként az As The World Burns című dalának szöveges videójával lehet megismerkedni.

A lemezen olyan jól ismert zenészek müködtek közre, mint Danny Needham (Venom) dobos, Magnus Rosen (ex-HammerFall) és Greg Smith (Alice Cooper, Rainbow, Blue Öyster Cult stb.) basszusgitárosok, valamint Scott McClellan gitáros. Az új lemezéről Tony Martin így beszélt:

Ez valószínűleg a ‘legtonymartinosabb’ Tony Martin album, ami valaha is megszületett! Számos olyan meglepetést tartalmaz, amire biztosan felkapják majd az emberek a fejüket. Nagyrészt, de nem teljesen Scott McClellan riffjei köré épültek a dalok, aki új arc a nemzetközi színtéren, és méltó társnak bizonyult ehhez a kiadványhoz. Jó néhány nagyszerű dalt sikerült összehozni Scott riffjeiből, nagyon hasonlóan ahhoz, ahogy Tony Iommival dolgoztam. Más a hangzás és a stílus, de az a riffelési képesség, amellyel Scott rendelkezik, nagyon király.”

Tony Martin – Thorns

( Battlegod)

1. As The World Burns
2. Black Widow Angel
3. Book Of Shadows
4. Crying Wolf
5. Damned By You
6. No Shame At All
7. No Where To Fly
8. Passion Killer
9. Run Like The Devil
10. This Is Your Damnation
11. Thorns

Zeal & Ardor
december 11.