Unleashed – You Are The Warrior! – új videó

Holnap érkezik a svéd viking death metalos Unleashed új albuma, a No Sign Of Life. A lemez szövegei a bandafőnök, énekes-basszusgitáros Johnny Hedlund által megalkotott Odalheim világával foglalkoznak, valamint az ottani Midgard harcosokkal, melyekről így beszélt:

A jorsalai csata után, ahol a Midgard Harcosok győzedelmeskedtek, a Fehér Krisztust most kiűzik az egykor oly szent városból. A sereg a sivatag felé menekül, a harcosok pedig elveszíteni látszanak a vezérükbe vetett hitüket. Úgy tűnik, hogy a király elvesztette a koronáját.

Reméljük, hogy harcosaink szerte a világon ugyanúgy élvezni fogják ezt az új albumot, mint a korábbiakat. Mint mindig, most is igyekeztünk ragaszkodni a gyökereinkhez, de azért tovább fejlesztve a viking death metal műfaját. Hail Odin!

A lemez újabb videójaként You Are The Warrior! daluk hivatalos klipjét nézhetitek meg, amiről Johnny Hedlund az alábbiakat mondta:

Az élet küzdelmei során mindig vannak olyan pillanatok, amikor úgy tűnik, hogy az egész világ ellened van. Amikor a fájdalom és a szenvedés a tetőfokára hág, amikor minden koromsötétnek tűnik. Ilyenkor a legjobb felidézni a harc okát, értelmét, emlékezni az előttünk harcolókra, az elszántságukra, az acélos akaratukra. Miközben az élet nagy ismeretlenségébe, a nagy kalandba hajózol, sötét fellegek jelennek meg a horizonton, de előbb-utóbb eláll a szél, és akkor már  neked kell evezned. Neked kell a felelősség fejszéjét és a védelem pajzsát hordoznod mindazokért, akik nem tudják megvédeni magukat. Az őseid harca véget ért, ez most már a te harcod!

Hell Vill #19 Hell Vill #19
június 13.
Bring Me the Horizon Bring Me the Horizon
június 16.
Hatebreed, Crowbar Hatebreed, Crowbar
június 17.