Vale Of Tears – EP premier

Oxymora I. címmel jelent meg 25 éves hazai death metal veterán, a Vale Of Tears új, három dalos EP-je. A kislemez borítóját Havancsák Gyula (Hjules Illustration and Design) készítette, vokálként pedig Mikus Tamás (Agregator) és Kelner Péter (Eradication, Meankind) vendégeskedik. Keverés és mastering Horváth István (Blind Myself, Insane, stb)

Nem kevés időbe telt mire újra megtaláltuk a saját hangunkat. Az Oxymora I.-hez már 2021-ben elkészítettük a demo felvételeket, az ezt követő időszak pedig az intenzív tanulásról szólt. Többször elakadtam az úton, nem voltam biztos sem a képességeimben, sem a hallásomban. Ekkor jött Horváth Pisti és megmentette az egész projektet. Nagyon sokat tanultam tőle: őszinte visszajelzéseivel helyretett és a makacsságom ellenére is ráterelt egy olyan fejlődési útra, ahol nem volt már kérdés, hogy ezek a dalok végre megfelelő minőségben jelenhetnek majd meg.

Támogatott bennünket türelemmel, mikrofonnal, fröccsökkel, jó tanácsokkal és nem utolsó sorban a végső mix és master is az ő keze munkáját dicséri! Hatalmas ötlet volt Feritől bevonni Pistit, iszonyatosan hálásak vagyunk, hogy elvállalta ezt a feladatot!” – mesélte Tanárki József gitáros az EP születéséről.

Lowland Fest 2024 Lowland Fest 2024
június 25.
Tom Morello Tom Morello
június 30.
Toxic Weekend 2024 Toxic Weekend 2024
július 03.