Varathron – A bíbor templom

December 1-én jelenik meg a görög okkult black metalos Varathron új nagylemeze. The Crimson Temple című lemezük már a hetedik lesz, ami az Agonia Records gondozásában lát majd napvilágot. A lemezről máris itt van Hegemony Of Chaos című daluk.

A zenekar ikonikus énekese, Stefan Necroabyssious úgy véli, hogy az új album a zenészek elhivatottságából és megalkuvást nem ismerő szenvedélyéből született.

Az album 10 dalt tartalmaz, amelyek egy epikus, 46 perces utazást tesznek lehetővé őrült látomásunk mélyére. Az album neve The Crimson Temple „a bíbor templom”, a Sötét Isten oltáránál áldozatra kerülő ártatlan lelkekre utal. A dalszövegek ezen a lemezen is, csak úgy, mint korábbi lemezeken is utalnak az ősi vallásokra, a mágiára és az asztrális utazásokra, a múlt háborúira és csatáira, de más dimenziókra is. A halálon és a halandó életen túli látomásokra, rémálmokban és az agy kóros állapotai, a kimondhatatlan fájdalmat a fülsiketítő csendben!

Szeretnénk kifejezni örök hálánkat rajongóink óriási támogatásáért, amit az évek során nyújtottak. Élvezettel osztjuk meg veletek munkánk újabb gyümölcsét.

Varathron – Crimson Temple

(Agonia Records)

1. Ascension

2. Hegemony of Chaos

3. Crypts in the Mist

4. Cimmerian Priesthood

5. Sinners of the Crimson Temple

6. Immortalis Regnum Diaboli

7. To the Gods of Yore

8. Shrouds of the Miasmic Winds

0. Swamp King

10. Constellation of the Archons

The Fission Tour The Fission Tour
február 24.
Dirty Honey Dirty Honey
február 29.