Vented – Vitriolic – új lemezelőzetes videó

December 16-án jelenik meg az amerikai-magyar felállású szupergroup, a Vented első nagylemeze Cruelty And Corruption címmel.  A formáció olyan zenészek alkotják, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum, Daath, ex-Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver, Bleed The Sky, ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger, Sexual Education), valamint az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő. 13 dalos  debütáló albumuk épp a végső simításokat kapja HK Krauss producer kezei alatt, amiről Vitriolic című dalukat osztották meg.

Sean Zatorsky (énekes) így nyilatkozott a Vitriolic c. dalról:
„A Vitriolic egy hamisítatlan, forrongó gyűlölet himnusz! A dal központi témája egy valaki, vagy valami iránti érzett elsöprő gyűlöletről szól, ami a lelked mélyén él. Ez az egyik kedvenc dalom a lemezről!”

Majd Hájer Gergő (dalszerző gitáros) folytatta:
„Alapvetően az egész lemez dalszerzése elég ösztönös volt, de ezen dalnak a gerince kivételesen gyorsan összeállt. Mikor végeztünk a pre-production-nel azt kérdeztük egymástól, hogy ‘Atyaég, ez nem olyan, mint egy lemaradt Slipknot dal az első két lemezről?’. Ezt mi sem erősítette meg jobban, minthogy a Vitriolic dal hallatán döntötte el Joey, hogy oszlopos tagja akar lenni az akkor még Audionerve-re hallgató formációnak! Ezt követően kereszteltük át a zenekart Vented-re, Joey javaslatára.”

A mindent elsöprő ‘Cruelty And Corruption‘ címet viselő debütáló albumuk 13 zúzos dalt tartalmaz, amely fizikai formátumban CD-n és egy bónuszdalt tartalmazó, limitált kiadású DIGIPAK verzió formájában már idén megjelenik a Metal.hu gondozásában világszerte.
A kiadvány előrendelhető az alábbi linken: https://metal.hu/shop/zenekar/vented/