Voivod – Februárban új album

Synchro Anarchy címmel 2022. február 11-én jelenik meg a kanadai sci-fi prog-thrash metal legenda, a Voivod új stúdióalbuma a Century Media gondozásában.

Izgatottan jelentjük be legújabb munkánkat, ami egy teljes egészében kollaboratív alkotás. Új albumunk számtalan, dalszerzéssel, demózással, stúdiózással és keveréssel töltött óra eredménye. A banda és Francis Perron, a RadicArt Studio munkatársa megtett minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy az adott körülmények között a lehető legjobb dolgok szülessenek – ezért is lett a lemez címe Synchro Anarchy. Érzésünk szerint az album zenéje és hangzása 100%-ban Voïvod, és reméljük, Ti is épp annyira fogjátok majd élvezni ezt az anyagot, mint amennyire mi élveztük annak elkészítését. Azt pedig már epekedve várjuk, hogy előadhassuk élőben is ezeket a nótákat!” – nyilatkozta a zenekar dobosa / dalszerzője, Michel “Away” Langevin.

Az alábbiakaban a lemez borítóját és dallistáját láthatjátok, további infók december 10-én kerülnek nyilvánosságra az új album kapcsán.

Voivod – Synchro Anarchy

(Century Media)

1. Paranormalium
2. Synchro Anarchy
3. Planet Eaters
4. Mind Clock
5. Sleeves Off
6. Holographic Thinking
7. The World Today
8. Quest For Nothing
9. Memory Failure

She Wants Revenge She Wants Revenge
szeptember 24.
Combichrist, Megaherz Combichrist, Megaherz
szeptember 25.
Vinnie Moore Vinnie Moore
szeptember 26.