Voivod – Februárban új album

Synchro Anarchy címmel 2022. február 11-én jelenik meg a kanadai sci-fi prog-thrash metal legenda, a Voivod új stúdióalbuma a Century Media gondozásában.

Izgatottan jelentjük be legújabb munkánkat, ami egy teljes egészében kollaboratív alkotás. Új albumunk számtalan, dalszerzéssel, demózással, stúdiózással és keveréssel töltött óra eredménye. A banda és Francis Perron, a RadicArt Studio munkatársa megtett minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy az adott körülmények között a lehető legjobb dolgok szülessenek – ezért is lett a lemez címe Synchro Anarchy. Érzésünk szerint az album zenéje és hangzása 100%-ban Voïvod, és reméljük, Ti is épp annyira fogjátok majd élvezni ezt az anyagot, mint amennyire mi élveztük annak elkészítését. Azt pedig már epekedve várjuk, hogy előadhassuk élőben is ezeket a nótákat!” – nyilatkozta a zenekar dobosa / dalszerzője, Michel “Away” Langevin.

Az alábbiakaban a lemez borítóját és dallistáját láthatjátok, további infók december 10-én kerülnek nyilvánosságra az új album kapcsán.

Voivod – Synchro Anarchy

(Century Media)

1. Paranormalium
2. Synchro Anarchy
3. Planet Eaters
4. Mind Clock
5. Sleeves Off
6. Holographic Thinking
7. The World Today
8. Quest For Nothing
9. Memory Failure

Hatebreed, Crowbar Hatebreed, Crowbar
június 17.
Agnostic Front Agnostic Front
június 18.
Wayfarer, Dreadnought Wayfarer, Dreadnought
június 19.
Lowland Fest 2024 Lowland Fest 2024
június 25.