Voivod – Paranormalium – új lemezelőzetes dal

Synchro Anarchy címmel február 11-én jelenik meg a kanadai sci-fi prog-thrash metalos Voivod új stúdióalbuma. A kilenc nótás lemez újabb előzeteseként Paranormalium dalukat szöveges videóját nézhetitek meg.

A Paranormalium azzal a gitárdallammal indul, amit a The Wake lemez utolsó dalában, a Sonic Myceliumban hallasz, amikor a vonósnégyes elhalkul. Azt akartuk, hogy a két entitás vagy dimenzió összekapcsolódjon a zenén keresztül, ahogy két párhuzamos világ összekapcsolódhat az eltorzult téridőn, a fekete lyukakon, a rezgéseken, a spiritualitáson vagy bármi máson keresztül.

A Paranormalium elnevezés Snake-nek jutott eszébe, miközben írta a szövegeket; igyekezett összetömöríteni az összes koncepciót egy képzeletbeli részecskében, a Paranormaliumban. Ez az új album egyik legösszetettebb, leginkább megtekert és legsúlyosabb dala, sok különféle hangulattal. A dallam többször is visszatér, különböző formákban, ahogy egyazon valóságnak is különféle aspektusai vannak. Végül is, vajon tényleg abban a valóságban élünk, amiről azt hisszük, hogy a miénk?” – mondta a dal kapcsán Daniel “Chewy” Mongrain gitáros.

She Wants Revenge She Wants Revenge
szeptember 24.
Combichrist, Megaherz Combichrist, Megaherz
szeptember 25.
Vinnie Moore Vinnie Moore
szeptember 26.