We Came As Romans – From The First Note – új videó

From The First Note címmel egy új dallal/videóval jelentkezett az immár ötös felállásban nyomuló metalcore csapat, a We Came As Romans. A bandának ez az elő dala, amit énekesük, Kyle Pavone halála óta rögzítettek, és amit teljes szívvel az ő emlékének ajánlanak.

A From The First Note annak az időszaknak a megünneplése, amit Kylelal töltöttünk, egy elismerése annak, milyen pótolhatatlan testvér és zenésztárs volt. Szövegileg visszautalok a To Plant A Seedre és a Tracing Back Rootsra, amik a zenekar indulásáról szólnak, hogy hogyan éltünk együtt. Átraktam Kyle hangsávját a To Plant A Seedből és ráraktam a dal bridge részére, így mindig hallhatjuk őt, amikor lejátsszuk ezt a dalt.” – mondja Joshua Moore a csapat gitárosa, zeneszerzője.

A From The First Note egyfajta Kylenak tett ígéretként íródott, hogy nem csak megőrizzük a csodálatos közös pillanatokat és emlékeket, de tovább is fogjuk vinni az örökségét, mindent, amit közösen építettünk fel. A videóban a zenekar egy álomszerű helyen játszik, gyönyörű színekkel és virágokkal körülvéve. Az évek alatt kiadott lemezeinknek megvoltak a maga témái a gyökerekről, szárakról és általában növekedésről. Úgy éreztük, hogy csak úgy lehet ez az egész jó, ha valami olyat alkotunk, ami nem csak megmutatja ezt az érzést, de meg is örökíti azt.

február 26.,
február 27.,