Witch Bone Garden – Help Me – dalpremier

Help Me címmel egy vadonatúj dallal jelentkezett a karcos grunge-stoner Witch Bone Garden. Az eredetileg Kecskeméten alakult grunge trió mára fővárosivá avanzsált, az elmúlt 7 évben kitoltak magukból egy kis és egy nagylemezt, és már készülőben van egy új album, amit egyelőre jövő tavaszra terveznek. A most megjelent Help Me című új tétel is hozza a jól bevált grunge alapra épített stoneres, punkos jegyeket, nagy adag energiával.

Érezted már úgy, hogy egyszerűen minden szar, és nincsen senki, akinek halvány fogalma lenne róla, hogy min mész keresztül? Inkább bele sem kezdenél, hogy elmondd? Nem vagy egyedül, üzeni a Witch Bone Garden legújabb dala: terápiás rockkolás, itt a Help Me!

A dalról a zenekar frontembere, Thurzó Noel osztotta meg gondolatait:

A szám arról szól, hogy merjünk szólni és beszélni a belső vívódásainkról, hogy ne várjuk ki, amíg felgyülemlik bennünk minden szar, és már késő. Az ember hajlamos azt képzelni, hogy a saját problémája egyedi, pedig sokszor kiderül, hogy mások is éltek már meg hasonlókat, vagy éreztek úgy mint mi. Ilyenkor jön rá az ember, hogy lehet, és kell is támogatni egymást. Ez a single előfutára az új albumunknak, amit várhatóan 2021 tavaszán fogunk elkészíteni. Sokkal gyorsabb lesz az elődjénél, igazi punk/grunge számokra lehet majd számítani.

A banda ma este fellép a Dürerben a Volumefeeder és a The California Nightmares társaságában.

április 30.,
május 04.,
május 08.,
május 11.,