NGC Prod.
Philadelphia
Státusz:
Inaktív
Alakulás:
2001
Származás:
Magyarország
Budapest
Aktuális felállás:
Czébely Csaba (Csibe)
dob
Lovas János
gitár
Dobosi István
ének
Leskó István
hegedű
Tolmacsov György
basszus
Aktuális kiadó:
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
Rögzítette:
Skinner\
2007. március 25., vasárnap, 16:47
Utolsó módosítás:
thomas lord
2011. május 6., péntek, 07:58
Szerkesztés:
szerkesztes
Philadelphia
A zenekar 2001 januárjában alakult. Az alapító tagok: Lovas János (gitár), Czébely Csaba (dobok, vokál) és Leskó István (el. hegedu, vokál). Már kezdettől fogva tudták, hogy az a stílus, amit majd képviselnek, nem lehet unalmas, hiszen a kedvencek címszó mellett más és más irányzat koptatói szerepelnek, nem beszélve az effektezett elektromos hegedű jelenlétéről. Ettől van tehát ilyen "csípős-édes-savanyú leves" íze a dolognak. Így készültek a dalok hónapokon keresztül, melyek közül négyet rögzítettek Daczi Zsolt (Bikini) házi stúdiójában. Ezen a felvételen még nem volt ének, a bőgőtémákat is Jani játszotta fel, ráadásul összhangzati problémák is előfordultak benne. Arra viszont alkalmas volt, hogy a zenész ismerősök értsenek belőle.

Tagokra volt szükség az ötletek kibontakoztatásához. Szinte egyszerre került a csapatba két régi zenész barát: Tolmacsov György (basszus, vokál) és Balázs László (ének). Született egy-két új nóta. Első fellépéseik is megtörténtek csepeli klubokban. Laci énekhangja és tapasztalata kifogástalan, viszont nehezen barátkozott a progresszív műfajjal és teljesen más irányba szerette volna terelni a csapat koncepcióját.

2002 januárjától Dobosi István veszi át a mikrofont. Korábbi ismertebb zenekarai: Regime, Vivaldi , Scandal, Dirty, Funny Farm. Pisti teljesen toleráns zeneileg és nyitott bármilyen (nem csak zenei) őrültséggel szemben. A zenekar tagjai hamar összeszoktak. Miután beindult a gépezet , készen állt a csapat a Koncertezésre.
Rajongók
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.037 seconds to render