NGC Prod.
Cundra
Státusz:
Inaktív
Származás:
Magyarország
Rögzítette:
Bandai
2009. március 27., péntek, 17:17
Utolsó módosítás:
Bandai
2012. június 13., szerda, 11:35
Szerkesztés:
szerkesztes
R.I.P.
Bandai 2009. július 1., szerda, 20:16
Bandai
Csatlakozott:
2009. március 27.
Hozzászólások: 18
Nyáron a következô koncerteken futunk össze:

jul. 10. - Rockmaraton @ Pécs (Local Heroes tehetségkutató)
jul. 18. - Hegyalja Fesztivál @ Tokaj (2:20, DeWalt színpad)
szept. 11. - FEZEN @ Székesfehérvár

Valamint egy új, terjedelmesebb anyagon kezdünk el dolgozni mint az eddigiek, melynek elsô száma már kész is van, Soul For Money címmel. Az anyag elkészültéig meghallgathatjátok a koncerteken! Aki ott volt legutóbb az A38-on nagy puszi!
Bandai 2009. április 11., szombat, 18:56
Bandai
Csatlakozott:
2009. március 27.
Hozzászólások: 18
Köszi a feedbacket! Nekünk ez hasznosabb, mint a kockacukor.:)
emp 2009. április 10., péntek, 15:21
emp
Csatlakozott:
2007. december 17.
Hozzászólások: 2497
Hát legyen meg az akaratotok, avagy kibicnek áll a világ! Próbálok építő jellegű kritikát megfogalmazni, a kockacukroktól és a hátveregetéstől úgy is csak az EGO nő, a szakmai tudás nem.

-Szóval először is, legközelebb próbáljatok meg ennél tisztességesebb gitárhangzást összehozni, mert ebben a formájában úgy sípol az egész produkció, hogy a második szám végére már masszívan súg tőle a hallgató feje.

-A két gitár kipanorámázásánál üdvösebb, ha nem 100%jobb, 100%bal az arány, hanem mondjuk úgy 25-30%-ban középen osszemossátok a két gitárt, ami megvastagítja és egységesebbé teszi a soundot. Ebben a formában olyan érzése van az embernek, mint ha a jobb fülében egy Satriani tanonc, a balban meg egy Vai tanonc nyomná a magáét látszólag teljesen figyelmen kívül hagyva a másikat.

-És itt érek el a legnagyobb problémámhoz, mégpedig ahhoz, hogy ebben a stílusban sokkal kevesebb, markánsabb témával kellene egy adott számon belül dolgozni és tisztább, egyszerűbb szerkezetekkel, amibe a Slavery kicsit Tool-os leállása, vagy a Ladies dixie-t idéző betéte megfelelő keretet kapna.

-Még egy észrevétel a két gitárossal kapcsolatban. Srácok! Marhára le kellene ülnötök egymással beszélgetni, mert olyan szinten "eljátszotok" egymás mellett, hogy csak na. A Ladies elején tök máshol vannak a hangsúlyok és a kipanorámázás következtében a várt lüktetés helyett csak szédülés jön. A másik, hogy a szólók sem igazán nyerik el méltó pozíciójukat, lévén a (nemlétező)ritmusgitár és verzetémák is elejétől a végéig szólisztikus témákat hoznak. Arról nem is beszélve, hogy a Slavery szólóját én ebben a formájában nem nagyon erőltetnem. Kicsit jobban ki kellett volna dolgozni.

Szóval egy kicsit olyan "aki sokat markol keveset fog" érzésem van az egésszel kapcsolatban, pedig jó ez az irány és van benne lehetőség bőven. Kicsit le kell nyugodni, (higgadni) a gitárosoknak és közösen komoly munkával kidolgozni és felépíteni a szerkezeteket, megválasztani a dallamokat, a szólót és az alaptémákat, hogy minden teret kapjon és a maga helyére kerüljön. Tisztább, egyszerűbb szerkezetekkel sokkal markánsabbá válik az előadás.

Nah... Hát nem akartam nagyon lehúzó lenni, tudom hogy milyen első anyagot kiadni, de hát ha érett és intelligens zenész kap ilyen jellegű hibajegyzéket, akkor az (talán az első felindultsága után) átgondolja és tanul belőle.

Sok sikert a továbbiakban!
Bandai 2009. április 10., péntek, 13:07
Bandai
Csatlakozott:
2009. március 27.
Hozzászólások: 18
Üdv!

Cundra zenekarban tolom (aki tudja a jelentést jár a csoki) most rukkoltunk elő kétszámos demóval + bemutatkozóvidivel, mindez csekkolható itt:
http://www.myspace.com/cundra
óder
http://www.cundra.extra.hu/
Egy kis grunge-hardrock-metal egyveleg két teljesen különböző stílusú énekessel.
És tudom hogy már fáj de mi is itt vagyunk, ha tetszik a műsor katt egyet:
http://www.bandland.hu/Band.aspx?ID=528

De ami nagyon kell, az a feedback, szal várom a véleményeteket.
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.066 seconds to render