NGC Prod.
Z.P.Z (ZöldPinkódZöld)
Státusz:
Aktív
Alakulás:
2007
Származás:
Magyarország
Budapest
Szövegvilág:
Köcsög
Aktuális felállás:
Rakéta
ének
Perec
basszusgitár
Pöttyös Labda
gitár
Fésű
gitár
Ostor
dob
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További infó:
További képek:
Z.P.Z (ZöldPinkódZöld)
Z.P.Z (ZöldPinkódZöld)
Z.P.Z (ZöldPinkódZöld)
Rögzítette:
sanyi1973
2012. május 7., hétfő, 22:04
Utolsó módosítás:
9000Sanyi
2012. május 7., hétfő, 22:55
Szerkesztés:
szerkesztes
Z.P.Z (ZöldPinkódZöld)
ZPZ - Zöld Pinkód Zöld

A szeretteik és ellenségeik sugallatára alapított ZPZ zenekar tagjai 2010-től nyálgombócoknak öltözve súlyos metálozásba kezdtek. Az eredmény: zúzás, nyál, dinamika, láblógatás, agresszió, romantika, citrom, tejszínhab, ugrálás, fetrengés, utálat, puszi, érvelés, bunkóság, szeretet, provokáció, azaz KÖCSÖGMETÁL!

A ZPZ zenéjében és szövegvilágában bátran átlépi a fafejűek által kijelölt határokat annak érdekében, hogy a kedveskedés és bunkóság - azaz a KÖCSÖGSÉG - jobban érvényesüljön. Mindezt természetesen nyíltan felvállalják arcukkal és nevükkel is (a tagok: Ostor, Perec, Rakéta, Pöttyös labda, Fésű, akik a fellépéseken szemüket kitakarva és arcukat kifestve szívják a nézősereg vérét). A ZPZ különösen ajánlott érző szívű és marcona metálosok továbbá folytonos megfelelési kényszerrel küzdő menedzserek számára, ebből adódóan koncertjeiken okostojás fejbólogatásokat durva mosh pitek követhetik. További részletek, zenék, videók, hírek, egyebek a http://zpz.hu/ oldalon.

A zenekar a fellépési lehetőségeket nagy örömmel ragadja meg, jelszavuk: "Nem fogunk csalódást okozni a k...a anyátokat!"
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.032 seconds to render