Sarcófago – bónusz DVD-vel kerül újrakiadásra a legendás Rotting album



A Greyhaze Records szeptember 2-án adja ki a legendás brazil extrém thrash metal banda a Sarcófago második, 1989-es Rotting albumát remaszterizált CD formájában.

Az underground metal műfajra hatalmas nyomást gyakorolt Sarcófago zenekar Rotting című lemezével a mai black/death bandák számára is rendkívüli mértékű inspirációt jelent. Az eredeti LP felvételeire, munkálataira a csapat dobosa, Manu így emlékezett vissza: „A Rotting egy pokolian nagyszerű album. Annak ellenére, hogy tudom, mekkora jelentőséggel bírt Inri’című lemezünk, nekem még mindig a Rotting a kedvencem. Jobban fel van építve, mint az előző korong, viszont a nyersesség ugyanúgy megvan. A Rotting-éra igazán nagyszerű idő volt. Wagner egyedülálló munkát végzett a producelés során; mi pedig mint egy különleges trió, óriási élményeket szereztünk, mind a munkálatok, mind az underground turné során.

Az eredeti borító felújított változatával, többféle színben megjelenő bónusz DVD-vel kerül kiadásra. Ez utóbbi lemezre egy 1991-es, Belo Horizonte-beli fellépés felvétele lesz megtalálható (a Sarcófago ekkor a Morbid Angel ‘Altars of Madness’ turnéján vett részt).

A Sarcófago emellett számos új kiadvánnyal jelentkezik a közeljövőben. Többek közt egy újabb ritkaságokat tartalmazó CD/DVD szettre számíthatnak a rajongók.
  




Sarcófago – Rotting

CD
01. The Lust
02. Alcoholic Coma
03. Tracy
04. Rotting
05. Sex, Drinks & Metal
06. Nightmare

DVD
01. Alcoholic Coma
02. Satanic Lust
03. Rotting
04. Satanas
05. Nightmare
Hexvessel Hexvessel
április 24.