Paeditrician – videó hegyek

Cadaver címmel jelent meg a kolumbiai Muerte Por Implosion és a budapesti Paediatrician közös splitje! A dél-amerikai zenekar négy számmal és egy videóval, a Paediatrician 2 számmal szerepel a kiadványon! Az egyik szám már ismerős lehet a youtuberól, ez a Hamvasztás, a másik pedig egy teljesen új szám az Élve boncolt gyermekek. Ez utóbbit meghallgathatod az új Reverbnation profilunkon! A teljes split ingyenesen letölthető, de pár héten belül elérhető lesz tőlünk CD formájában is, limitált példányszámban, de baráti áron!
_ELVALASZTO_

Az áprilisban megjelent első nagylemezünk, a Deformed Premature lemezbemutató koncertje lesz május 28-án a budapesti VörösYukban! Fellép még négy, a legextrémebb műfajokban mozgó honi brigád, név szerint a Vile Disgust, a Nec Pluribus Impar, a Ruptured Flesh és a Sunstroke. És a jegyár miatt sem kell aggódni, mivel a belépő ára 100%-osan lefogyasztható!

Az utóbbi pár hónapban több videó megosztón is megjelent pár új videónk, melyeket most egy csokorba szedtünk nektek! Lesz itt vér, bél, horror, pornó és koncert videó is… Kezdjük a legfrissebbel!

Ezt éld túl!

A Torz koraszülött c. albumunk kezdő tétele! A zenei brutalitáshoz igyekeztünk egy megfelelő mozgóképes illusztrációt társítani! 18+



Üsd a kurvát, baszd a hullát

A klasszikusnak mondható számunk, ez év elején a 3 Ways to Extract a Giant Tumor c. splitten megjelent újrarögzített változata. A videó fekete-fehérben képregény hatását keltve adja vissza a szám hangulatát. A szöveg megértését képi illusztrációk mellett, a videóban való megjelenítése is segíti! 18+



Bélontás

Szintén az előbb említett splitten megjelent szám! A videóhoz csak annyit fűznénk: Vér, belek, és goregrind!! 18+

http://indavideo.hu/video/Paediatrician_-_Belontas_Gutshed

A következő két videó már korhatár nélkül is megtekinthető!

Az első videón, a dobosunkat Pőcz Balázst nézhetitek, amint élőben nyomja a blastbeatet és a gravityt a tavalyi év december 19-ei koncertünkön! 15 perc, kiváló képi és hangminőség!



A másik pedig egy rajongói videó, szintén erről a koncertről: Belülről emészt



Üdv, találkozunk 28-án! Paediatrician – Hungarian Goregrind