Everwood

Új énekes csatlakozott az Everwood zenekarhoz.

A nemrégiben távozott énekes helyére máris talált új frontembert az Everwood. A zenekar megragadja az alkalmat a megújulásra, és kissé finomít az eddig megszokott keményebb, metálos hangzáson.

 

Csak rövid időre maradt énekes nélkül az Everwood, miután az együttes szakított Koncz „Balu” Balázzsal. Az énekes, dalszövegíró 2002 óta volt tagja a zenekarnak, és két nagylemez – a 2005-ben megjelent Mind Games és a 2007-es The Raven’s Nest – elkészítésében működött közre.

 

 

 

Koncz Balázs távozása után rekordidő alatt találta meg új frontemberét a zenekar. A 27 éves Haraszti Mátyás iskolás éveiben kezdett zenélni, első zenekara a Domain volt, majd a Paperdog és a No Man’s Land következett. Az elmúlt három évben a Görögországban rendkívül népszerű Beaters énekese volt, 2008 áprilisában pedig hivatalosan is az Everwood tagjává vált.

A zenekar, kiaknázva Mátyás vérbeli rockos hangjában és kimagasló szakmai tudásában rejlő lehetőségeket, finomít a régi számok hangzásán, valamint szakítva a kemény, metalos hangzással, a könnyebben hallgatható, dallamosabb, modern rock felé veszi az irányt. Haraszti Mátyás hangjával hamarosan bemutatkozó koncerten ismerkedhet meg a közönség.

 

Hexvessel Hexvessel
április 24.