Segíts a Ludicra-n!

Az amerikai black metal színtér egyik megteremtőjének a san franciscoi Ludicra zenekart tartják. Bár csak 99 óta léteznek, tagjai tapasztalt zenészek, érdekeltek még pár helyen, mint pl. Gwar, Agalloch, Wolves in the Throne Room.
A Mayhem jelenlegi 31 állomásos amerikai turnéján a Ludicra kapta az egyik support banda megtisztelő szerepét. Egy héttel a koncertsorozat előtt, John Cobbet gitáros hasi fájdalmai miatt kórházba ment, és elpanaszolta az orvosoknak a vakbélgyulladásos tüneteit, ennek ellenére hazaküldték. Még aznap a csapat a Pentagram előtt lépett fel, ahol aztán súlyosbodott a helyzet, a következő héten pedig még inkább. Ennek ellenére a Mayhem turné első, portlandi állomásán John még fellépett. Második nap, a washingtoni állomáson már közbeszólt az emberi tűrőképesség, a kibírhatatlan fájdalom miatt kórházba kellett szállítani. A turnét így persze nem tudják folytatni, ami a tengerentúlon amúgy is magas orvosi költségek mellé külön jól jött a zenekarnak.
A Wolves in the Throne Room szervezésében adakozást tartanak John megsegítésére. Paypalon tudsz küldeni pénzt a célra a wittr_merchandise (kukac) hotmail (pont) com címen. Az összeg igazából nem számít, bármennyi segítség, a $300 fölötti adakozók viszont grátisz megkapják a WitTR gyakorlatilag teljes diszkográfiáját.

Hexvessel Hexvessel
április 24.