Utolsó nagylemezén dolgozik a Cadaveres zenekar

Az idei év koncertek szempontjából eseménytelennek számított a Cadaveres zenekar számára is az ismert okok miatt. A tavaszi szünetet kihasználva összerakták és kiadták a régóta tervezett és formálódott rap-metal fúziós anyagukat. A 6 számos EP Ezzel még tartozom címmel jelent meg, rengeteg közreműködővel: StreetRoyalBogyó (Beerzebub),  RiddlerBesnyő Gabi (Nova Prospect), Lucsányi Milán (Omega Diatribe), ifj Budavári Zoltán (Don Gatto), Gabó Ádi (ex-Cadaveres). 

A nyári bulik utáni csendben elkezdődtek a 6. Cadaveres nagylemez felvételei. Az énekeket  Nóniusz Gábor vezetésével rögzítettük (Bresaola Studios), a dobfelvételek és a végső keverés január közepén a No Silence-ben történi majd Simon Istvánnal. A 10 számos lemezen helyet kap új köntösben a tavalyi kislemezünk a Sig(n)s  2 nótája, a Ghost Riders és a #13 is.

Az anyag Ars Moriendi (A meghalás művészete) munkacím alatt fut és nagy valószínűséggel a zenekar utolsó nagylemeze lesz, amit tavasszal tervezünk megjelentetni. A hétvégén két kliphez is forgattunk nyersanyagot Hajnal Ádám és Molnár Tomi irányításával, év elejét láthatjátok is majd mit alkottunk közösen.” – közölte a zenekar.

Lowland Fest 2024 Lowland Fest 2024
június 25.
Tom Morello Tom Morello
június 30.
Toxic Weekend 2024 Toxic Weekend 2024
július 03.
Richie Kotzen Richie Kotzen
július 03.