Dungaree – Mountain – új single-dal

Három év után egy új digitális single-dallal jelentkezett a hazai Dungaree zenekar, ami a Mountain címet kapta. Az év folyamán sorra jönnek új dalok a zenekartól, ami a következő nagylemezükön szerepelni fog. A 2018-as Londonban rögzített lemezük után, immáron újra Szegeden készült a hangzóanyag a Miracle Sound Stúdióban.

Mint már akkoriban is említettük, marha jó dolog az analóg felvételezés szalagra, mindenkinek ki kellene próbálni, de szeretünk kísérletezni és most mást kerestünk. Ahogy eddig is, most is teljesen más motyón lettek felvéve a számok, és visszatérve a Miracle Soundba Szabó Szebi és Sóti Norbi barátunkhoz, ahol az első albumunk is elkészült, egészen más hangulata és hangzása lett, mint az előző dolgainknak.” – nyilatkozta Balogh Attila, a zenekar basszusgitárosa.


A zenekar 2019 őszétől új felállásban működik, Makai Lászlóval (Lazarvs) egészült ki a dobok mögött. Az új számok az év folyamán kisebb nagyobb szünetekkel jelennek meg, a következő tavasszal. Élő koncertlehetőség hiányában február 19-én az Open Music Channelen stream koncert szett formájában lehet először „élőben” hallani az új szerzeményt.

A single meghallgatható Spotify-on, Apple Music-on, Youtube-on, Bandcamp-en és az összes tetszőleges streaming platformon.

június 19.,
június 30.,