Fleshcrawl – Egy hazai underground arc lett az új énekesük

Egy hazai underground arc lett a német death metalos Fleshcrawl énekese. Borisz Sarafutgyinovot ide haza olyan bandákból ismerhetjük, mint a Deprived of SalvationDusty ChopperLies of the Machine, Symmetry of the Void, illteve az egykori Baskíria. A legendás horda eddig két gyilkos koncertet nyomot le vele az Obscene Extreme ésTombstoned  fesztiválok során. Borisz, az idén nyáron 44 éves korában elhunyt egykori fontember Sven “Svenson” Gross helyét veszi át a csapatban.

Már egy ideje eldöntöttük, hogy folytatjuk a zenekart, és most úgy érezzük, itt az ideje, hogy betöltsük a megüresedett énekesi posztot.

Oroszország fagyos pusztaságaiból érkezett, és jó ideje Budapest sötét alvilágában bujkál… üdvözöljétek Borisz Sarafutgyinovot!
Rettentő és erőteljes hanggal, félelmetes ivóképességgel és minden egyébbel rendelkezik, már bizonyította is, hogy ő a megfelelő ember a feladatra. Az Obscene Extreme Fesztiválon és a Tombstoned fesztiválon adott két gyilkos koncert után természetes és logikus lépés volt, hogy Borisz csatlakozzon a bandánkhoz. Várunk még sok-sok koncertet és albumot!

Mindezeket Borisz így kommentálta:

Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy megadta nekem ezt a lehetőséget, továbbá az elsöprően pozitív fogadtatást is a két bulin. Igyekszem majd mindent megtenni, hogy méltónak bizonyuljak, és hogy büszkévé tegyem Svent azzal, hogy életben tartom az örökségét, továbbá a legjobb képességeim szerint hozzá is tegyek ezt-azt.

Cheerz FC.

RIP, Sven 
Örökké mélyen bennünk…

Várjuk az első közös lemezt!

Ian Paice
december 12.
Desszert Záróbál
december 17.
ExtremeNoiseFest 2021
december 18.