Spirit Adrift – Egy Pantera feldolgozásdallal jelentkeztek

A PanteraHollow” dalának feldolgozásával jelentkezett a texasi heavy/doomer Spirit Adrift. A dalt a Pantera 30 éve megjelent legendás albuma, a Vulgar Display Of Power albumának évfordulójára jelentették meg. Nate Garrett a banda gitárosa az alábbiakkal mondta feldolgozásukról:

A Vulgar Display Of Power hatalmas hatással volt rám, ami az erőteljes dalok mikéntjét, a riffelést, a dobolást, az éneklést illeti, megértette velem a heavy metal lényegét. És az a felejthetetlen borító… Az egész albumot imádom, de számomra a Hollow mindig is az egyik kiemelkedő szám volt. Dinamikus, érzelmes, kiszámíthatatlan, és tökéletesen illik a Spirit Adrift stílusához.

Egy ilyen nagyszerű dal feldolgozását egy ilyen legendás zenekartól természetesen nem vettem félvállról. Minden megszállottságot belecsempésztem, a részletekre is odafigyelve. Benne van a teljes tisztelet az eredeti dal iránt, de néhány védjegyünknek számító elemet is beletettünk, hogy igazán a sajátunkká tegyük. A Pantera egyike azon zenekaroknak, amelyek megtanítottak zenélni, és remélem, hogy a Hollow verziónk igazságot szolgáltat az örökségüknek.

Downset Downset
június 10.