Stonerforgács – első adás

A rendszeres olvasók már találkozhattak a STONERFORGÁCS előzetesével néhány héttel ezelőtt, most pedig örömmel jelenthetjük be, hogy néhány napja elindult a YouTube csatorna és ezen látható az első adás.

Néhány szóban összefoglalva a műsor egy tervezett sorozat első – fogalmazzunk így: kísérleti – darabja, amit a stoner.blog.hu-t készítő Nikóval találtunk ki és többek segítségével hoztunk össze.

A kezdő lökést a Fáklya Rádiós közös adásunk adta meg, amikor a jó hangulat mellett úgy éreztük, hogy van mit mondanunk a stonerről. Mivel a Stoner.Blog Híradó már megy egy ideje, azt csak egy kicsit fel kellett turbóznunk. Aztán ahogy haladt az idő, kialakult a műsorterv, meglett a helyszín (köszi Kimbel Kft.) Dorogon, az operatőrök és kitűztük a dátumot is. A nyersanyagból végül Winci kolléga keze munkája varázsolt valóságot, amit most láthattok is. Sőt, a főcímhez még egy szignált is „rendelt”, amit Szehoffner Péternek (Neverland) köszönünk. Köszönet illeti még Donka Ricsit is, aki pedig a beszélgetések alatt hallható zenét szerezte.

Reméljük tetszeni fog! A terveink szerint idén még egy adással jelentkezni szeretnénk. Nagyon örülünk, ha a véleményeteket is megosztjátok velünk és persze iratkozzatok fel a csatornánkra.

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.