Sunday Fury
Wasted Time

(DIY • 2008)
Amarant
2008. december 21.
0
Pontszám
6.4
Kicsit szégyellem magam, mert eme ismertető tárgya kb már 2 hónapja a kezemben van és még csak most jutottam oda, hogy írjak róla cikket, az év végi lemezdömping miatt kissé háttérbe szorulva.


A Wasted Time 5 száma, 18 percben nem túl vaskos anyag, a számok is többnyire ismerősek. A Path című bevezető visszatérő téma más formában már hallható volt a First-ön is, és a banda tervei szerint a harmadik korongon is megtalálható lesz átdolgozott formában. A Bullet szintén régi motoros, nyersebb (ami itt a hangzás minőségére utalna) és rövidebb verziója hallható. A Helter Skelter egy feldolgozás szám (a Metalchampon már hallható volt teljes egészében), melyet sikerült Sunday Fury-sra átdolgozni és talán ez fogott meg leginkább a Wasted Time-ról (főleg a Purple Haze-es betét miatt). A záró Tree Of Hate második felét átjáró “fury” pedig jó ötlet volt.

Sajna nálam ez a kiadvány megmarad a tegyük fel a polcra kategóriában, de csak azért mert a First után kissé soványnak érzem. Mindenesetre már nagyon várom a következő nagylemezt. A CD-n még találhatő a számokon felül pár kép a bandáról és a Bullet videoklippje (ami amugy a youtube-on is kikereshető), vérbeli csináld magad klipp, az ötlet tetszett csak a 2. perc után már kiszámíthatóan ismétlődik a footage.A cd beszerezhető, rendelhető myspace-en, e-mailben – sundayfury@hotmail.com – (700 Ft+pkg) és persze a koncerteken.
Eat Thrash Tour 2023 Eat Thrash Tour 2023
szeptember 29.