Motörhead
Better Motörhead than Dead (Live at Hammersmith)

(SPV/Record Express • 2007)
2007. július 22.
0
Pontszám
10

Volt már szerencsém életem során pár jól sikerült Motörhead koncerthez, mondhatom mindegyike oltári nagy élmény volt!
Ennek fényében örömmel fogadtam ezt a live szösszenetett, hisz ez egy gyönyörűséges darab! Illetőleg darabok, mivel dupla Cdről beszélek most.
Persze nemcsak elkötelezett Motörhead fanatikusok gyűjteményének lehet díszes darabja a korong, hanem mindenkinek, akit érdekel a rockzene őskora. Aki nem tudná ugyanis a Motörhead nem egy mai zenekar, 1975-ben alakultak és azóta számtalan klasszikussal gazdagították a fémes történelmet.Ennek fényében valóságos időutazás ez a koncert kiadvány! Márcsak a nóták tekintetében véve nézem a dolgot akkor is, hát lássuk milyen zengedelmeket ajánl ez a kerek műanyagdarab! Megvallom őszintén a kedvencem a második CD, ezen ősi kedvenceim vonulnak csatasorba -:), úgymint az Ace Spades, Overkill, Bomber, Iron Fist. Közéjük ezért beékelődik újabb nóta is, érdekes módon nem üt el a régiek közül, hangulata ugyanaz a vérpezsditő szutykosmocskos rockandroll négynegyedkirályság -:).
A hangzás meg rendes és jó, kőkeményen visszaadja ennek az estének a hangulatát. Hogy melyik estének? 2005-ben a Hammersmith Odeonban volt a Motörhead 30 éves jubileumi koncertje, ahol többezer rajongó szeme láttára és füle hallatára hangzottak el ezek a szerzemények,hála ennek a lemeznek most aztán mi is részesei lehetünk ennek az atomjó bulinak!

Friendly Tour 2024 Friendly Tour 2024
február 23.
The Fission Tour The Fission Tour
február 24.
Dirty Honey Dirty Honey
február 29.