Motörhead
Better Motörhead than Dead (Live at Hammersmith) (2007)

Volt már szerencsém életem során pár jól sikerült Motörhead koncerthez, mondhatom mindegyike oltári nagy élmény volt!
Ennek fényében örömmel fogadtam ezt a live szösszenetett, hisz ez egy gyönyörűséges darab! Illetőleg darabok, mivel dupla Cdről beszélek most.
Persze nemcsak elkötelezett Motörhead fanatikusok gyűjteményének lehet díszes darabja a korong, hanem mindenkinek, akit érdekel a rockzene őskora. Aki nem tudná ugyanis a Motörhead nem egy mai zenekar, 1975-ben alakultak és azóta számtalan klasszikussal gazdagították a fémes történelmet.Ennek fényében valóságos időutazás ez a koncert kiadvány! Márcsak a nóták tekintetében véve nézem a dolgot akkor is, hát lássuk milyen zengedelmeket ajánl ez a kerek műanyagdarab! Megvallom őszintén a kedvencem a második CD, ezen ősi kedvenceim vonulnak csatasorba -:), úgymint az Ace Spades, Overkill, Bomber, Iron Fist. Közéjük ezért beékelődik újabb nóta is, érdekes módon nem üt el a régiek közül, hangulata ugyanaz a vérpezsditő szutykosmocskos rockandroll négynegyedkirályság -:).
A hangzás meg rendes és jó, kőkeményen visszaadja ennek az estének a hangulatát. Hogy melyik estének? 2005-ben a Hammersmith Odeonban volt a Motörhead 30 éves jubileumi koncertje, ahol többezer rajongó szeme láttára és füle hallatára hangzottak el ezek a szerzemények,hála ennek a lemeznek most aztán mi is részesei lehetünk ennek az atomjó bulinak!

Poets of the Fall
október 09.
Ultima Ratio Fest 2022
október 10.