Chrome Division – ismét feldörrennek a motorok

 

Az igazán tökös, hetero-bomba hard rock muzsikát játszó oszlói Chrome Division, immáron ötödik alkalommal invitálja a rajongókat egy vad, féktelen vágtára talpig bőrben és krómban. Ugyanis, idén novembe 16-án jelentetik meg a motoros fenegyerekek új nagylemezüket a neves Nuclear Blast kiadó fémjelzése alatt, mely a beszédes One Last Ride” címet fogja viselni. Továbbá a zenekar idén ünnepli 15 éves fennállását is!


Négy évvel a Infernal Rock Eternal lemez munkálatai után, a banda korábbi énekese Eddie Guz, ismét csatlakozik a hordához. Azonban, sajnálatos módon, Shagrath (Dimmu Borgir) a zenekar oszlopos tagja bejelentette a távozását, ezen az albumon működött utoljára közre. A korong 13 kőkemény szerzeményt fog tartalmazni, amiről elsőként benzingőzös címadó dalukat hallgathatjátok meg.

 

Chrome Division – ismét feldörrennek a motorok (1 komment)

  • necron necron szerint:

    Hell!

    Teljes mértékben egyetértek. Harmat gyenge „visszatérés” volt. Lélektelen. üres, semmitmondó lemezt tettek le az asztalra. (Egyébként, idén egy nagy „visszatérőtől” ,vagy húzó névtől sem estem hanyatt. Inkább a kisebb bandák remekeltek.)

    Örülök, hogy Edi Guz visszatért. Nagyon dögös hangja van és olyan a csávó búrája, mint ha az 50-es évekből lépett volna ki. Igazi Rock & Roll arc. A The Carburators-t is imádom vele és szóló albuma is nagyon ütős volt. Remélem, ezek folytatására is lesz ideje.

Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.
Walpurgis Night Walpurgis Night
április 29.
Moonstone Moonstone
május 01.