Blaze Bayley – Hallgasd meg új lemezét

Április 9-én War Within Me címmel jelent meg Blaze Bayley (ex-Iron Maiden, Wolfsbane, Blaze) új szólólemeze, amiről ő maga így beszélt:

Ez egy olyan lemez lett, amit bármikor szívesen felrakok, és amellyel kapcsolatban nagyon pozitív érzéseim vannak. Akármelyik dalt is választod ki, ott van benne ez a jó érzés. A metal rajongók egy jó része fura, más, különc, és bizonyos értelemben sérült, mint amilyen magam is vagyok, ez a lemez pedig arról szól, hogy a saját kezedbe veszed a sorsodat. Erről amúgy a Futureal intrójában is szoktam beszélni a koncerteken. A bulikon ez az egyik dolog, ami azonnal összekapcsol mindenkit.

Blaze Bayley – Hallgasd meg új lemezét (4 komment)

 • oldboy oldboy szerint:

  Ez egy tök korrekt lemez! Úgy tűnik Blaze azon énekesek közé tartozik, akiknek a kor, az eltelt évek jót tesznek a hangjának. Szerintem ha a vele készült két Maiden lemezen is úgy énekelt volna, mint ezen a korongon, pozitívabb lett volna azok fogadtatása. Amúgy meg egy úriember a fickó, mert még azt is jól viseli, hogy egyedül ő maradt ki a Maiden lemezeken játszó zenészek közül a Rock and Roll Hall of Fame-be való jelölésből. Tehát ha a zenekart beválasztanák, őt akkor sem iktatnák be…

  • Armand Armand szerint:

   Egyetértek veled! Vlóban remek albumot rakott össze, és valóban olyan mintha „beérett” volna a hangja. Nekem egyébként ez az első olyan albuma, amit 100%-osan végig tudtam hallgatni. A dalok szinte egymás után húzzák magukat. Szóval remek lett! Ami a Maiden-es sérelmét illeti… azért le a kalappal előtte. A Maiden meg mélyen szégyellje magát, mert a vele készített két lemez (még ha csak töltelék lemezek is) is az életművük része.

  • oldboy oldboy szerint:

   Az a legdurvább, hogy nem a Maiden tehet róla, mert a jelölésről kizárólag a Rock and Roll Hall of Fame-et üzemeltető arcok döntenek. Tehát egyértelműen az ő szegénységi bizonyítványuk Bayley mellőzése. Blaze saját bevallása szerint a mai napig baráti viszonyban van Harris-ékkel. 🙂

  • Armand Armand szerint:

   Ezt értem! De a Maiden ez ellen nem tud, vagy tudott tenni semmit? Bár gondolom, ezt nem mi fogjuk megfejteni…

The Fission Tour The Fission Tour
február 24.
Dirty Honey Dirty Honey
február 29.