Der Weg Einer Freiheit – Immortal – új videó Makó Dáviddal

November 19-én a Season of Mist gondozásában fog megjelenni a fagyos atmoszférájú extrém metalt játszó német Der Weg Einer Freiheit ötödik nagylemeze Noktvrn címmel. Lemezük újabb előzeteseként Immortal című videójukat nézhetitek meg, amelyben Makó Dávid (The Devil’s Trade, HAW) vendégeskedik. 

2018 elején a Crippled Black Phoenix felkért, hogy ugorjuk be az épp aktuális turnéjukba gitárosnak. Két holland és egy németországi bemutató után útnak indultunk Európa keleti részeibe, majd Budapesten csatlakozott hozzánk egy magyar énekes-dalszerző, akiről még nem is hallottam. Ez volt az első alkalom, hogy találkoztam barátunkkal, Makó Dáviddal és az ő The Devil’s Trade muzsikájával. Ő egyike azoknak a művészeknek, akik képes könnyekig megindítani az embert kizárólag a hangján keresztül. Amikor először hallottam és láttam, hogyan is adja elő sötét folk dalait, tudtam, hogy van benne valami egészen egyedi.

Miután befejeztem a dal instrumentális vázát, már akkor biztos voltam benne, hogy egy „más” fajta hang kellett a versrészekhez. Ez a dal már önmagában is egészen más. A dalszerkezete egyszerű, amiben első alkalommal használtam szintetizátorokat. És, hogy még különlegesebb legyen arra gondoltam, hogy meghívok bele egy vendégvokalistát. Egyből Dávid jutott az eszembe, és ő azonnal elfogadta a meghívásunkat.” – mondta Nikita Kamprad énekes.

Der Weg Einer Freiheit – Immortal – új videó Makó Dáviddal (1 komment)

  • Necron Necron szerint:

    Ez döfi volt! Megérintette a legintimebb testrészemet… a szívemet! Nem nagyon foglalkoztam ezzel a csapattal, így meglepődve láttam, hogy már az ötödiknél tartanak:-O! Annyi volt meg, hogy a dobos jól püföl, de itt azért többről van szó! Jóval többről. Jó kis anyag lesz ez… várjuk a 19.ét!

The Fission Tour The Fission Tour
február 24.
Dirty Honey Dirty Honey
február 29.