Megadeth

A Roadrunner Records büszkén jelenti, hogy a napokban szerződést kötött a MEGADETH-tel!  A zenekar a hard rock / metál szcéna egyik legmeghatározóbb bandájának számít évtizedek óta, lemezeikből több tíz milliót adtak el az elmúlt évek során, sőt biztosan állíthatjuk, hogy a mostani fiatal bandák számára mai napig ikonnak számító Dave Mustaine és zenekara mindig megújuló hangzásával a műfaj éllovasa is tudott maradni.

„Kiadónk számára nagy büszkeség, hogy a modern hard rock/metál zene meghatározó alakjával, Dave Mustaine-nel dolgozhatunk együtt. A Megadeth és a Roadrunner az évek során hasonló karriert tudhat magáénak a metál műfaján belül. A két erő találkozásából szerintünk csak valami nagyon kimagaslóan jó dolog születhet.” – nyilatkozta Mike Gitter, a Roadrunner Records A & R főnöke.

Mustaine pedig így mesélt új kiadójáról: „Nagyon izgalmas és jó olyan csapathoz tartozni, ahol értékelik a munkádat, megértenek és tisztelnek. Az az igazság, hogy a kiadós csapatból nagyon sok ember már ismerős számomra. Nagyon izgatottan várom én is, hogy újból visszatérjünk a bandámmal és új anyagon dolgozhassunk.”

A Megadeth időközben már stúdióvonult, hogy a még végleges munkacímmel nem rendelkező új lemezanyagot rögzítsék Dave Mustaine és Jeff Balding produceri segédletével, akivel a 2004-es The System Has Failed albumon már dolgoztak együtt.

Mustaine egyébként jelenleg véglegesíti a line-up-ot a Megadeth Gigantour 2 címet viselő amerikai fesztiválturnéjukra. Hamarosan további részleteket fogunk elárulni a Megadeth új korongjáról…

www.roadrunnerrecords.co.uk

Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.
Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.