Kid Bookie – Hegek és kitörések

A Slipknot-os Corey Taylor által is támogatott brit rap-rock/ metal előadó Kid Bookie bejelentette hamarosan megjelenő új albumát, amit szeptember 18-án Songs for the Living // Songs for the Dead címmel fog kiadni. A lemeze létrejöttében segédkezett neki a  Good Charlotte-os Billy Martin, a Skindred-es Mikey Demus, és olyan producerekkel dolgozott, mint Tom Mitchener (Frank Carter & The Rattlesnakes), Romesh Dodangod (Bring Me the Horizon, Nova Twins) és George Perks (Enter Shikari, Skindred), valamint régi barátja és szövegírótársa Ziey Kizzy.

Az album nagy része arról szól, hogy elégtelennek érzem magam.” – kommentálta Bookie. „Ennek az elégtelenségnek különböző oldalai és rétegei vannak, és ez lefedi a legtöbb nem épp legjobb részemet, legyen szó akár a művészetemről vagy akár a szerelem szempontjából…  elégtelennek érzem magam.

Lemeze felvezetőjéül Scars dalának videóját osztotta meg, amiről így beszélt:

A Scars egy belső gyötrődést mutat be. Mint mikor egy lelki kínzás börtönében vagy, és nincs erőd a kitöréshez. Tudod, hogy el kellene menned, de félsz, vagy inkább félted, hogy megsérültél. Erre emlékeztetnek ezek a hegek.”

Palaye Royale Palaye Royale
május 29.
Sting Sting
május 30.
Summer Time Tour 2024 Summer Time Tour 2024
június 01.