Massacre – Új lemezzel jönnek

Hét év után új nagylemezével tér vissza a death metal egyik úttörőjének számító floridai Massacre zenekar. Lemezükkel kapcsolatos mindössze csak annyit tudni, hogy egy megújult felállással a Nuclear Blast gondozásában fog megjelenni az ősz folyamán. A bandába 25 év után az énekesi posztot újra betöltő Kam Lee és az eredeti basszusgitáros, Michael Borders mellé csatlakozott Rogga Johansson (Paganizer, Johansson & Speckmann, Dead Sun, Demiurg, Thorium, stb…) gitáros, Jonny Pettersson (Gods Forsaken, Wombbath, Henry Kane) gitáros, Scott Fairfax (Memoriam, As The World Dies) gitáros és Brynjar Helgeton (Crypticus, The Grotesquery) dobos.

„Készüljetek fel a Massacre lehető legnyersebb, kompromisszumokat nem ismerő formájára!” – írták a hivatalos közleményben.

Kam Lee pedig a következőket mondta: „Először is, szeretném kifejezni hálámat annak érdekében, hogy a Nuclear Blast leigazolta a Massacre zenekart. Egy régi nagy álmom vált ezzel valóra, és nagyon boldog vagyok, hogy az NB-zászló alatt folytathatom metal-karrieremet. A Massacre jövőjét tekintve rengeteg komoly tervünk van, és nem is lehetne annál fantasztikusabb ez a visszatérés, minthogy a világ egyik legkiválóbb független metal-kiadója kötelékében bonyolítjuk le mindezt.

Amíg az új lemezük megérkezik, addig itt van a 2019 nyarán rögzített visszatérő koncertjük, melyen a klasszikus From Beyond album dalai voltak a középpontban.

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.