Rézangyal Tankcsapda Edition

Emlékeztek azokara az alkohol tartalmú italokra, amelyeket különböző zenekarok nevével vannak ellátva? Nos, a Tankcsapda is hozzájárult ehhez az akcióhoz. Az ezzel kapcsolatos sajtóközleményt a tovább gombra kattintva olvashatjátok.

_ELVALASZTO_

A rock’n’roll életérzést nemcsak megélni, de inni is lehet. Legalábbis ezt bizonyítja a novemberben berobbant Tankcsapda pálinkasorozat, amelyet most a Rézangyal egy újabb ízzel egészített ki. Az ötödik tag ismét egy zúzós dal a „Fiúk ölébe a lányok” nevét viseli, és garantáltan beindítja a bulit.

Az idén 25 éves Tankcsapda nagyot robbantott novemberben, és nemcsak dalaival. A zúzós banda a Rézangyallal közösen mutatta meg milyen is az, ha palackba zárják a rock’n’roll-t, megalkotva négy igazán ütős pálinkát, melynek mindegyike egy-egy Tankcsapda dal nevét viseli.

A „Mennyország Tourist” 40%-os feketecseresznye pálinkát, a „Hatalom nélküli rend” 42%-os érlelt almapálinkát, a „Bíbor köd” 45%-os barrique szilvapálinkát, a zenekar és az alkotók kedvence, a „Legjobb méreg” pedig 50%-os törkölypálinkát rejt.

A limitált széria most újabb taggal egészül ki. Az 1999-es „Ha zajt akartok” album egyik nagy kedvence a „Fiúk ölébe a lányok” című dal ihlette ötödik íz a 40%-os Kajszibarack pálinka lesz. A design most sem változik: az egyedi ón címkén Lukács Laci és Sidi gitárja, valamint az elmaradhatatlan Tankcsapda logó is megjelenik.

A zúzós sorozat tagjai egyben és külön-külön is beszerezhetők országszerte 270 MOL töltőállomáson. Az új íz, az előzőkhöz hasonlóan szintén limitált számban lesz majd kapható, úgyhogy érdemes sietni. A kutak listája a Rézangyal Facebook oldalán található.

Palaye Royale Palaye Royale
május 29.
Sting Sting
május 30.