Cryptopsy – Halothane Glow – klippremierHalothane Glow
címmel egy vadonatúj videóval jelentkezett a kanadai extrém metal legenda, a Cryptopsy. A videót a Raw Cut Media stábja rendezett, amely a 2015-ben elindított, nagyszabású The Book of Suffering EP sorozatuk egy újabb darabja.


A Cryptopsy 2015. október 30-án jelent meg The Book of Suffering EP sorozatának első darabját, The Book of Suffering: Tome 1 címmel. Az új EP – kiadótól függetlenül – az zenekar saját kezdeményezéséből, egy rajongói költségfedező kampánnyal keretein belül készült el. A kampány célja 20. 000 $ összegyűjtése volt, ami fedezi a stúdiós munkákat, a keverést, a teljes promóciót és két új videoklipet. A támogató rajongók feláldozásukért cserébe különféle értékes ajándékok közül válogathattak (például az újonnan legyártott exkluzív férfi-női pólók, CD-k és bakelitek, dedikált értéktárgyak, stúdiós kellékek és online gitár-leckék Chris Donaldson-tól).

Reménykedünk benne, hogy minden extrém metal rajongót izgat ‘The Book of Suffering: Tome 1 című, soron következő lemezünk. Mi magunk nagyon büszkék vagyunk erre az anyagra; lévén ez az eddigi legbrutálisabb, legtechnikásabb és legprofibb lemezünk.” – közölte korábban a Cryptopsy.

A The Book of Suffering: Tome 1 EP első videoklipje, a Detritus (The One They Kept) volta, amit Chris Kells, a Front To Back Video Production munkatársa rendezett.
 


Downset Downset
június 10.
Flogging Molly Flogging Molly
június 14.
No Warning, Simulakra No Warning, Simulakra
június 15.
Comeback Kid Comeback Kid
június 19.