Cryptopsy – Halothane Glow – klippremierHalothane Glow
címmel egy vadonatúj videóval jelentkezett a kanadai extrém metal legenda, a Cryptopsy. A videót a Raw Cut Media stábja rendezett, amely a 2015-ben elindított, nagyszabású The Book of Suffering EP sorozatuk egy újabb darabja.


A Cryptopsy 2015. október 30-án jelent meg The Book of Suffering EP sorozatának első darabját, The Book of Suffering: Tome 1 címmel. Az új EP – kiadótól függetlenül – az zenekar saját kezdeményezéséből, egy rajongói költségfedező kampánnyal keretein belül készült el. A kampány célja 20. 000 $ összegyűjtése volt, ami fedezi a stúdiós munkákat, a keverést, a teljes promóciót és két új videoklipet. A támogató rajongók feláldozásukért cserébe különféle értékes ajándékok közül válogathattak (például az újonnan legyártott exkluzív férfi-női pólók, CD-k és bakelitek, dedikált értéktárgyak, stúdiós kellékek és online gitár-leckék Chris Donaldson-tól).

Reménykedünk benne, hogy minden extrém metal rajongót izgat ‘The Book of Suffering: Tome 1 című, soron következő lemezünk. Mi magunk nagyon büszkék vagyunk erre az anyagra; lévén ez az eddigi legbrutálisabb, legtechnikásabb és legprofibb lemezünk.” – közölte korábban a Cryptopsy.

A The Book of Suffering: Tome 1 EP első videoklipje, a Detritus (The One They Kept) volta, amit Chris Kells, a Front To Back Video Production munkatársa rendezett.
 


Lowland Fest 2024 Lowland Fest 2024
június 25.
Tom Morello Tom Morello
június 30.
Toxic Weekend 2024 Toxic Weekend 2024
július 03.
Richie Kotzen Richie Kotzen
július 03.