Nokturnal Mortum – végighallgatható a Verity album


Mai nap jelent meg – Verity címmel – az ukrán Nokturnal Mortum hetedik nagylemeze. A megjelenést követően digitális formában  végighallgatható az új korong.

http://www.youtube.com/watch?v=6ycy57X2cB8&

Nokturnal Mortum – végighallgatható a Verity album (6 komment)

 • weide weide szerint:

  [quote=Necron:xb246e5e]

  A 2016-os év is elég keméyn volt, de idén is van jó pár komoly anyag a csőben. Pedig megfogadtam ,hogy ebben a hónapban nem veszek lemezt, idáig tartott a fogadalmam.(a)
  [/quote:xb246e5e]

  Haha, én is valahogy ilyen hozzáállással kezdtem az évet. Azóta kb. 12 lemezt vettem. Valaminek nem lehet ellenállni. (hrhr)

 • necron necron szerint:

  [quote=ZolixiusRex:a8xnd8a2]
  Huh… nem semmi. Ráadásul hol van még az év közepe?! Komolyan el leszünk kényeztetve ebben az évben is csupa jó albummal. Szerelem első hallásra. (L)
  [/quote:a8xnd8a2]

  A 2016-os év is elég keméyn volt, de idén is van jó pár komoly anyag a csőben. Pedig megfogadtam ,hogy ebben a hónapban nem veszek lemezt, idáig tartott a fogadalmam.(a)

 • necron necron szerint:

  Talán ez az egyik legszebb borító, amit valaha is láttam.

  Első hallgat(gat)ásra, az album is nagyon rendben van, megfelelően kiegészíti a Blekkmetál részeket a folkos elemek, összhangban vannak, együtt mozognak és amit különösen kiemelnék, hogy nem válik fárasztóvá és unalmassá. Az egész üdítő és szellős. Sok zenekar túlerőlteti a folk betéteket, ráeröltetik a zenére és nagyon fárasztó hallgatni egy idő után, itt nem erről van szó. Megfelelő mennyiségben és minőségben van jelen a síp-dog-nádihegedű.

  Ennek ellenére, azért van bennem egy kis negatív érzés, mégpedig az, hogy amikor a Sátánban volt a pénz, akkor tökig voltak fordított kereszttel, most hogy a pogány vonal lett divatos, akkor áttértek erre az irányvonalra. Értem, hogy az ember/művész változik, hatások érik, alakul, mint a kő a patakban, nézzük erről az oldaláról. Továbbá, egy kicsit emlékeztetnek a folkos betétek arra, ahogy a Negura használja őket, viszont ügyesen alkalmazzák, és nem kópia, csak az íz a hasonló.

  Összességében, első benyomásom az, hogy egy kiváló, magas szintű folk-black albumot hoztak össze a srácok,(talán eddig idén az egyik legjobb lemezt?, de az biiztos, hogy nálam benne lesz az első 5 ben)reméljük tartják az irányt a srácok.

  (L)

 • Avatar mcfrost1977 szerint:

  Már csak a borító miatt is meg kell hallgatnom.

 • boymester boymester szerint:

  Nagyon jó lemez lett, ismét!

 • mike666 mike666 szerint:

  Egy hallgatás után megvan az év végi első helyezett az év lemeze listámon m/

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.